'Mestalja' traži ostavku trenera

Autor: Boban Filipović
subota 19.09.2015.
21:31
Izvor: Sportske.net

Poraz na startu Lige šampiona kod kuće protiv Zenita, a onda i remi bez golova sa Betisom uslovilu su da navijači Valensije skandiraju protiv trenera Nuna Espirita Santa.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

"Nuno, odlazi!" odjakivalo je danas sa tribina'Mestalje'.



'Slepi miševi' nakon četiri odigrana kola u Primeri imaju skor od jedne pobede i tri remija. Opširnije od današnjem razočaravajućem remiju protv Betisa možete čitati OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Van Gal Konj
Saturday, 19.09.2015
22:28

Jaki spanski klubovi !

avatar
Saturday, 19.09.2015
22:16

ccc za navijace,a taj trener preporodio Valensiju,uveo ih u LS pa sta hoce vise? polako,doslo je puno igraca,potrebno je vreme da se sve dodje na svoje.

avatar
Brat Rodrigoo
Saturday, 19.09.2015
21:47

Pa i treba im novi i bolji trener, ovaj Espirito je prosjek cisti. Ne znam samo kako su odigrali onako dobro porsle godine. A i onoga Mendesa treba ocerati, tip im je uvalio prosjecne igrace za ogromne pare, 150 miliona gotovo nizasta.

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 19.09.2015
21:44

Ma nema nista od toga, polako ce doci na svom mestu, ove godine ima puno utakmica, mora forma da se polako dize, jer mora do kraja da se izdrzi trka, a ne ko prosle godine odmah krenulo fenomenalno a posle polako padali sa formom, plus ima i liga sampiona veci napor za ovu mladu ekipu...