Miha majstor za "Lanternu", Sampdorija treća na tabeli!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 28.09.2014.
22:38
Izvor: Sportske.net

Mihajlović ponovo slavi u gradskom derbiju, kao i jesenas jedan gol dovoljan za slavlje Dorijana protiv Đenove. Gabijadini odlučio loš meč u finišu, Samp je jedina neporažena ekipa Serije A, uz Juve i Romu.

Beta/AP Photo/Tano Pecoraro
Beta/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

Kao i obično, "Derbi Lanterne" je doneo veliku borbu, mnogo duela na sredini terena, nervozu i malo pravog fudbala.

U prvom poluvremenu Đenova je pretila posle dvadesetak minuta preko Pinilje, ali je Vivijanova mreža ostala netaknuta. Peroti je stvarao probleme po boku Sampdoriji međutim ostalo je 0:0 na poluvremenu.

U nastavku ista slika, Eder je posle 55 minuta udarcem glavom naterao Perina na prvu intervenciju, ali to nije bila zrela šansa. Šutirao je na drugoj strani Argentinac Peroti, ali su gol postigli Dorijani.

Slobodan udarac, Gabijadini je majstor, rešio je derbi 15 minuta pre kraja. U pitanju je doduše bila neka vrsta centaršuta, putovala je lopta kroz peterac i završila u suprotnom uglu Matije Perina.

Mogla je Đenova do boda, šansu je imao Pinilja, čini se da bi remi bio najpravedniji, ali je ostalo 1:0.

Mihajlović i njegova ekipa ostaju, uz Juventus i Romu jedini neporaženi tim šampionata, a dokopali su se i trećeg mesta na tabeli sa 11 bodova!

Srpski stručnjak, nekadašnji selektor je izgleda specijalista za "Lanternu" i proletos je slavio istim rezultatom, kada je takođe nominalno njegov tim bio gost na "Marasiju".

Gol pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke