Miha upozorava i navijače i igrače!

Autor: Miloš Marković
utorak 18.08.2015.
10:38
Izvor: Sportske.net

Milan je pobedio u svom prvom zvaničnom meču u sezoni, ali Siniša Mihajlović je imao dosta kritika i na račun igrača, kao i navijača.

BETA/AP Photo/Carlo Baroncini
BETA/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Milan je slavio u utakmici Kupa, savladana je Peruđa rezultatom 2:0.

Svestan težine koju nosi prva zvanična utakmica sezone, Siniša Mihajlović je zadovoljan pobedom, ali samo u rezultatskom smislu. Imao je velikih kritika na račun igre.

"Posustali smo nakon 2:0, to mi se ne sviđa. Mora uvek da se igra maksimalno. Svi su odigrali svoju ulogu, ali nije bilo lako. Bila je ovo prva utakmica, ali taj stav mi se ne sviđa."

"Nismo se dovoljno trudili da damo gol. Držali smo loptu, ali takav posed se meni ne sviđa. Uvek moramo da idemo napred, uvek da pokušavamo da postižemo pogotke."
, rekao je Mihajlović, koji je ipak istakao da su se videli obrisi organizacije igre, sistema koji se pokušava nametnuti.

Još jedna stvar koja se Mihi nije svidela jesu zvižduci navijača upućeni Alesiju Ćerćiju, koji je dobio priliku u poslednjih deset minuta meča.

"To zaista nije lepo. To ne razume, ne razume navijače koji mogu da zvižde fudbaleru svog tima. Ako ste na stadionu i ako ste nezadovoljni, svoj stav istaknete na kraju meča. Ovo zviždanje je neorihvatljiva, igrači daju sve od sebe za dres Milana.",
rekao je Siniša Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 18.08.2015
15:27
avatar
Toti 10
Tuesday, 18.08.2015
13:35

Nadam se da ce ga sreca posluziti da ostvari sve zacrtane ciljeve.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Tuesday, 18.08.2015
10:56

Tako je Miho, samo napred, ti si nada Milanovog spasenja, mozes biti nas Simeone! Jedino se ne slazem da uvek mora da se napada, ako to radis protiv Barse, primices 5 komada. Pozz.

avatar
Grande Milan
Tuesday, 18.08.2015
14:04

Barselonina igra je izrazito napadačka i zasniva se na posjedu lopte, nije tačno da ne treba da se napada, jer ako se braniš ti joj dozvoljavas da igra svoju igru. Definitivno bi bolje bilo da se protiv nje igra ofanzivno, al niko nije razvio toliko dobar napadački stil da bi mogao da joj parira na taj način, mada je Dortmundova igra iz sezone 2012/13 bila nešto najbliže igri kakva bi trebala da se koristi protiv Barselone

avatar
Realan tip
Tuesday, 18.08.2015
19:25

Ja se uvijek pokidam na tvoje komentare, haos si :)

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Tuesday, 18.08.2015
16:10

''Definitivno bi bolje bilo da se protiv nje igra ofanzivno, al niko nije razvio toliko dobar napadacki stil da bi mogao da joj parira na taj nacin''. Upravo je u tome problem.