Miha zaplakao pred novinarima, igrači mu priredili iznenađenje!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.11.2019.
11:22
Izvor: Sportske.net

Kako je najavljivano prethodnih dana, srpski stručnjak se danas obraća javnosti posle izlaska iz bolnice i završena tri ciklusa hemoterapije.

Screenshot/Facebook/Bologna Fc 1909
Screenshot/Facebook/Bologna Fc 1909

Povezane vesti

Popularni Miha je na pres konferenciju došao u društvu doktora Kalva iz specijalne bolnice u Bolonji, gde se lečio od letos kada je ustanovljeno da boluje od leukemije.

Veliku podršku dobijao je Siniša Mihajlović sa svih strana u proteklih nekoliko meseci, a ta podrška je vidljiva i danas.

Njegovi igrači su uvek uz njega, pa ni današnje njegovo obraćanje nisu mogli da propuste, iako ih Miha nije očekivao.

''Zar nije trebalo da budete na treningu'', našalio se Miha kada ih je ugledao.

U ime igrača obratio mu se Džemaili.

''Želimo da kažemo da ste nam nedostajali i želeli smo da vas iznenadimo, iako znamo da baš i niste zadovoljni sa nama zbog poslednjih utakmica. Samo smo želeli da vam kažemo da smo veoma srećni što vas ovde imamo'', poručio je Džemaili.

''Zahvaljujem se svima što su ovde danas i svima koji su mi davali veliku podršku u ovim mesecima. Zahvaljujem se svima, od lekara koji su mi pomagali, do medicinskih sestara. Našao sam i svoje anđele čuvare, koji su mi takođe psihološki pomagali. Hvala mojoj supruzi Arijani koja je zajedno sa mnom prilazila kroz taj strašan period'', poručio je Mihajlović, a onda nije mogao da zadrži suze.

''Izvinite, emocije su me obuzele. Izvinite što plačem... Pronašao sam neke anđele čuvare, koji su mi psihološki pomogli. Oni su najznačajniji, bez njih ne bih uspeo.

Biću večno zahvalan. Žao mi je samo što ne mogu sve da ih imenujem. Odmah sam znao da sam u dobrim rukama'', poručio je Miha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Friday, 29.11.2019
13:58

Mihajlovic je jedan od retkih stvarno dobrih ljudi sa nasih prostora koga novac nije promenio..svaka mu cast na svemu-nadam se da ce jednoga dana voditi Inter..