Mihajlović: "Ko ne bi voleo da trenira Inter?"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.10.2014.
20:56
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović sutra igra za medije veoma interesantnu utakmicu protiv Intera i može se desiti da smeni Valtera Macarija, u svakom smislu te reči.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Srpski fudbalski stručnjak koji i ove sezone predvodi Samprdoriju u italijanskoj Seriji A, pominje se u italijanskim medijima kao mogući naslednik Valtera Macarija na klupi Intera.

Inače, Mihajlović je sedeo na klupi tog tima kao pomoćnik Robertu Manćiniju.

"Ko ne bi voleo da trenira Inter? Ipak, ja želim da govorim samo o svom poslu pošto poštujem svoje kolege.", rekao je Mihajlović.

"Inter mi je kao familija, dosta toga dugujem tom klubu i Masimu Moratiju. On je bio ambiciozan, primer za sve.", istakao je Mihajlović žaljenje što je Morati napustio Inter.

Naredni meč njegova Sampdorija igra upravo protiv Intera.

"Sama činjenica da igramo ovaj meč u ovakvim uslovima i pod ovakvim okolnostima me zadovoljava. Imamo 10 bodova više u odnosu na prethodnu sezonu u ovo doba, nepobedivi smo i zaustavili smo Romu. Ipak, moramo biti sa obe noge na zemlji, čvrsto.", rekao je Mihajlović.

"Sutra možemo doneti probleme Eriku Tohiru. Malo ću rotirati sutra, baš kao i u narednom meču sa Fiorentinom.", završio je bivši selektor reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke