Mihajlović pred novim poslom i to će biti najteži posao na svetu?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.05.2019.
14:15
Izvor: Sportske.net

Njemu kao da se ponavljaju iste greške, do sada je dolazio u velike klubove u pogrešnom trenutku.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Dosta imena je bilo u konkurenciji za novog trenera Rome, ali situacija i ambicije kluba su već odvratili nekoliko ljudi od dolaska u Rim

Želje uprave su bili Sari i Gasperini, prvi je sada blizu klupi Juventusa, dok je Gasperini odlučio da ostane u Atalanti, nakon što je izborio istorijski plasman u Ligu šampiona.

Tako su se pojavili novi kandidati za upraženjno mesto na klupi kluba iz prestonice, a prema pisanju italijanskih medija, to nisu velika imena.

U pitanju su trener Sasuola Roberto De Zerbi i šef struke ukrajinskog šampiona Šahtjora Paulo Fonseka.

Konsultat Franko Baldini je predložio De Zerbija, smatra ga atraktivnim, ali i arogantinim trenerom, što bi moglo da paše Rimljanima, ali poslednju reč imaće novi direktor Petraki.

Njegov prvi izbor je Siniša Mihajlović.

Radili su u Torinu, zna kvalitete Srbina i sada predstoje pregovori. Mihajlović ima ne baš uspešnu igračku prošlost u Romi, legenda je Lacija, ali čini se da ne bi bilo toliko problema sa navijačima, naravno ako bude uspeha.

Da li je ovo dobra kombinacija.

Roma je veliki klub, ali u silnim problemima, u istoj takvoj situaciji je Mihajlović preuzeo Milan, a vodio je Fiorentinu kada braća Dela Valje nisu želeli da ulože u ekipu.

Bilo kako bilo, on je već razgovarao sa Bolonjom, Rim znači povratak kući, ali sigurno i mnogo veću platu nego što je imao u sadašnjem klubu.

A opet, sa ovim unutrašnjim ratom koji je besneo i manjim ulaganja, jasno je da je u pitanju vruć krompir.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Thursday, 30.05.2019
17:52

On kao da voli da uzima takve klubove. Kao da voli takve izazove i adrenalin koji prpizvode. Nekoliko puta udarao glavom o zid, i ponovo bi mogao opet, pretpostavljam da se tako jos oseca mladim, da mu fali bas tog izbudjenja. Licno, nisam za to da predje u Romu, neka saceka nesto sigurnije i konkretnije.

avatar
Paul Kersey
Thursday, 30.05.2019
17:25

Trener za klubove kojima je opstanak u ligi cilj. Nije za velikane, iskustvo je pokazalo.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 30.05.2019
15:09

Mislim da Lacio ima kvalitetniji tim i manje probleme, vjerovatno bi bilo bolje da saceka rasplet u Laciju. Sada mnogo klubova u Italiji trazi trenera, a Mihajlovic je u dobrom momentumu, nadam se da ce pogoditi ovaj put. Jos jedan promasaj u izboru mogao bi da ga isprofilise kao trenera za male klubove, a mislim da on to nije.

avatar
Mangus
Thursday, 30.05.2019
14:45

Treba pametno da izabere sada. Do sada je vukao lose poteze po tom pitanju, u milan je dosao u losem trenutku, u sporting je dosao u losem trenutku, izabrao fiorentinu koja godinama ne zeli da ulozi ozbiljan novac. Sve to ga je kostalo boljeg posla posto se vidi da je solidan trener. Ako moze bolje mu je u Lacio, nego u Romu koja je na klackalici. Prica se o prodaji, slabim ulaganjima...

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 30.05.2019
20:44

Lacio je sigurno stabilniji od Rome jel? Stvarno lupetate....

avatar
Anonymous Official
Friday, 31.05.2019
22:00

U Laciju jedino sto valja to je Imobile,SMS i Correa, Lulic nije los ali mator,Marusic moze proci ali nije nista spec ostalo sve kratko. Dok Roma ima gomilu mladih,dobirh igraca a tu su i iskusni i kvalitetni ali imaju dosta problema u klubu.