Milan eliminisan, Pipo preživeo!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.01.2015.
22:41
Izvor: Sportske.net

Za samo četiri dana Lacio je dva puta uspeo da savlada Milan a večerašnjom pobedom do koje je stigao golom sa bele tačke kaparisao je mesto u polufinalu italijanskog Kupa.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Tri dana nakon prvenstvenog okršaja na "Olimpiku" Lacio i Milan su ponovo ukrstili koplja u četvrtfinalu italijanskog Kupa ali je osim stadiona na kojem je pomenuti meč odigran sve drugo bilo isto.

Lacio je u gostima savladao Milan rezultatom 0:1 (0:1) pa će zahvaljujući minimalcu na "San Siru" igrati u polufinalu italijanskog Kupa!

Gol pogledajte OVDE!

Jedini pogodak na večerašnjoj utakmici viđen je u 38. minutu kada je Argentinac Lukas Bilja savladao Abijatija preciznim udarcem sa bele tačke. Glavni arbitar je pokazao na penal pošto je Albertaci rukom odigrao u šesnaestercu a Bilja je bio hladnokrvan i precizan.

Interesantno je da su gosti u završnici prvog dela susreta ostali sa desetoricom na terenu pošto je Cana dobio dva žuta kartona u 40. i 45. minutu, ali ni to nije bilo dovoljno Inzagijevom timu da stigne makar do produžetka.

Dva puta je Milan pogađao protivničku mrežu u drugom poluvremenu ali su oba gola bila opravdano poništena zbog ofsajd pozicija u kojim su se našli igrači koji su pogađali.

Za Lacio večeras nije nastupio povređeni Filip Đorđević koji će pauzirati do kraja sezone a Dušan Basta je u igru ušao u 54. minutu i pokazao veliku borbenost u trijumfu svog tima.

Lacijali će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Inter - Napoli dok Milanu ostaje da spasava sezonu kroz takmičenje u Seriji A što neće biti nimalo lako.

Večerašnji poraz bio je novi udarac za Pipa Inzagija, ali će on ostati na klupi Milana i predvodiće tim na meču protiv Parme.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke