Milan kao Arsenal, Rajola proteran, evo kakve će to posledice imati za tim!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.03.2020.
11:01
Izvor: Sportske.net

Jasan stav kluba, čini se da je Gazidis dobio bitku.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

U Milanu je sve sigurnije, Boban i Maldini su na izlaznim vratima, Ragnik će biti zamena na mestu trenera, Gazidis dobija bitku sa legendarnim igračima.

To će se i odraziti na tim, planira se oslobađanje od starijih igrača i već je na meti Ibrahimović za koga neće biti mesta. Gazidis ne želi ništa da ima sa Rajolom, osim Ibrahimovića, po svemu sudeći biće prodat Donaruma, koji ne želi da produži ugovor, a mogao bi da uđe u poslednju godinu i u leto 2021. ode kao slobodan agent.

Od svojih igrača Rajola ima Bonaventuru, ali je problem i Rebić.

On je na pozajmici do 2021. ali bez otkupne cene, igra odlično, Milan ne želi da ga razvija na račun Ajntrahta još godinu i po i da neko drugi, odnosno Nemci pokupe kajmak. Zbog toga oni žele da dogovore otkupnu cenu, ali klub iz Frankurta i ne pomišlja na tako nešto, svesni su da će, Hrvat ako ovako nastavi biti meta mnogo platežnijih klubova od Milana.

Ko bi zamenio Maldinija i Bobana?

Pominje se povratak Arijeda Brajde, legendarnog direktora iz vremena Berluskonija koji je otišao u Barselonu. On je Galijanijev kum, čovek koji je doveo Kaku, ali i niz drugi Južnoamerikanaca u Milan i ako bude pristao to će na neki način biti povratak Berluskonija u klub, mada simbolično.

Ideja koja se pojavila sa Ibrom kao direktorom nema osnova jer problem je u Rajoli sa kojim bi Milan da prekine odnose. Ragnik će imati ulogu menadžera, trenera i direktora, tačnije biće ono što je Venger bio u Arsenalu kada je Gazidis bio predsednik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 02.03.2020
17:54

Газидис везе нема са животом. Фонд Елиот неће улагати у клуб и то је сасвим јасно али не могу да верујем да нису ставили клуб на продају. И да се такође нико више и не спомиње као потенцијални клупац. Спасите Милан, молим вас. Зауставите даље пропадање!

avatar
jv
Monday, 02.03.2020
13:29

Znam da će me posleove izjave kamenovati, ali Rajola je najbolji menadžer na svetu. Čovek uvek radi u interesu svojih klijenata, Haland je najsvežiji primer. Mogao je da bira klub, ali on ga je odveo u klub koji igra ofanzivno, u kojem će izrasti u još boljeg igrača i sledeći ugovor će mu biti astronomski. Sa druge strane, Gazidis ne zna, videli smo to na primeru Arsenala. Još kada ostanemo bez Donarume i Ibrahimovića, naša dva najbolja igrača, Seria B je realnost.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 02.03.2020
12:29

I pogresili bi ako urade ovo

avatar
Monday, 02.03.2020
12:13

Nije Ragnik nego Ragnarok.