Milan nije izdržao, remi u Torinu!

Autor: Boris Jovanović
subota 10.01.2015.
22:43
Izvor: Sportske.net

"Bikovi" imali igrača više u drugom poluvremenu, a kada se pogledaju šanse, "Rosoneri" nemaju za čim da žale, iako su vodili gotovo 80 minuta. Torino je bio bolji tim...

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Već na startu meča je Milan poveo. Igrao se treći minut, Glik je faulirao Meneza, Francuz je realizovao najstrožu kaznu, 1:0 za "Rosonere".

Međutim, onda je na terenu postojao samo jedan tim, Torino. Imali su seriju sjajnih prilika da izjednače u prvom poluvremenu.

Promašivali su Farnerud, Kvaljarela, Moreti, Darmijan, u par situacija je Dijego Lopez bio neverovatan.

Milan je kraj prvog dela dočekao sa desetoricom, dve opomene De Šilja, gosti ostaju sa desetoricom.

U nastavku Milan se branio, Kvaljarela je još jednom izgubio duel sa Lopezom, ali su Lombardijci ipak popustili u poslednjih 10 minuta. Glik se iskupio za penal, uspeo je da posle kornera bude najviši u kaznenom prostoru rivala, Poljak je specijalista za prekide, 1:1.

Na kraju remi, neće biti po volji Inzagija, Milan zaostaje u borbi za treće mesto, bez pobede su u 2015. Kod Torina je inače Maksimović kao desni štoper odigrao dobru partiju.

Golove možete pogledati ovde.

U prvom meču 18. kola, remi i u Sasuolu gde je gostovao Udineze.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol
Saturday, 10.01.2015
23:47

Ne znam kako su drugi videli ovaj mec ali mene je sramota zaista.Milan je u Torinu PONIZEN! Prosto ne znam sta da napisem eo pratim ih otkad znam za sebe ali ova igra DNO DNA.Ukaljali ste ime velikog Milana,sramite se ! Diego Lopezu svaka cast jedini koji je vredan pomena.

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 11.01.2015
00:32

Ja ovo ne pamtim, meni iskreno deluje da smo prosle sezone imali bolji tim.. Igraci kao da nece da igraju, to se sve vuce po terenu, ja ovo ne pamtim...nPropadamo lagano, pogledaj kako je odredjen prelazni rok, OCAJNO, mi bukvalno dovodimo igrace koje mozemo da kupimo, a ne one koji nam trebaju..

avatar
Ali samo vi sektasi
Sunday, 11.01.2015
11:06

To je upravo i moj utisak, ponizen! Bilo je 32 minuta poseda lopte za njih i samo 18 za nas u jednom trenutku, tako bi mogli samo Barsa i Bajern da nas uniste:-/

avatar
lol
Sunday, 11.01.2015
01:27

Ne znam druze sta da ti kazem,malo je reci da sam razocaran.I dalje nerazumem Inzagija koji forsira Bonaventuru kao krilo umesto da ga upari sa Montolivom i De Jongom u sredini (smatram da Bonaventura nije brz igrac za krilo),fali nam centrafor a Cerci i Menez po krilu.Zaista ce biti izuzetno tesko boriti se za ls,mislim da je realnost le,mada ce i tu biti borbe,osim naravno ako Berluskoni ne preduzme nesto i dovede kvalitetetne igrace.Zaista me sramota da smo i ovaj bod uzeli.