Milan prelomio, evo šta će pokušati u Beogradu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 15.02.2021.
11:16
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" posle poraza od Specije, potpuno primenili pristup utakmici sa Zvezdom!

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

U Milanu su i dalje u šoku posle meča sa Specijom. Poraz je došao u loše vreme, ali je da stvar bude još gora, Inter dobio Lacio, pa su sada "Rosoneri" izgubili prvo mesto i pritisak je na njih pred Madoninu za vikend.

Samo pre toga sledi put u Beograd.

Italijanski mediji piši da će danas Pioli razgovarati sa igračima pre treninga, da je Maldini ljut na ekipu ne zbog poraza nego pristupa u meču. Kao da su suviše poleteli i odmah su kažnjeni na "Piku".

Loše vesti za Zvezdu su da je sada utakmica protiv srpskog šampiona važnija od tima se traži da pokaže karakter i da na pravi način uđe u derbi. Zbog toga je pozitivan rezultat veoma bitan, i mada će Pioli mešati karte neće izvesti tako slab tim kao što su mnogi pretpostavljali. Braniće izgleda Donaruma, u timu bi mogao da bude Romanjoli, a sigurno je da će Mandžukić predvoditi napad, odnosno da će Tonali igrati od prvog minuta.

Kalabrija koji je zbog suspenzije propustio Speciju je rovit pa će ga čuvati za derbi, Dalot koji je imao košmarno veče u subotu će dobiti novu šansu.

Milan, prema pisanju specijalizovanih sajtova posvećenih klubu ne samo da ima zadatak da dobije u Beogradu, već i da se vrati principima igre koja ih je dovela do vrha. Naime, oni će biti agresivni, pokušati da već u prvom meču reše sve.

"Utakmica u Beogradu je test karaktera koji Milan mora da položi. Posle nje ćemo videti da li je tim spreman da pokaže da je Specija bila samo loše veče", piše "Planeta Milan".

Moguće je da će u Beograd putovati i Ibrahimović, koji će verovatno ostati na klupi ako dođe u Srbiju jer je cilj da se razigra Mandžukić, Hrvat je dugo bez utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke