Milan se vozio na "Hondi", Miha ispustio pobedu!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 19.10.2014.
16:56
Izvor: Sportske.net

U popodnevnim mečevima Serije A, "Rosoneri" lako do pobede u Veroni, već su četvrti. Mihajlović ostaje uz bok Juventusu i Romi, ali su Đenovljani ispustili pobedu na Sardiniji. Pobede Palerma, Atalante i Torina na domaćem terenu...

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Milan je mnogo lakše nego što se očekivalo odneo bodove sa "Bentegodija". Verona je sama sebi pucala u nogu kada je Markeš pogodio svoju mrežu, Rafael nije ni trepnuo, nespretni štoper je otvorio Milanu vrata pobede.

Ostalo je bilo formalnost, Verona nesposobna da uzvrati, kontra "Rosonera", El Šaravi je asistent, Honda petim golom u sezoni posle manje od pola sata praktično rešava pitanje pobednika. Japanac je postigao još jedan pogodak u drugom poluvremenu, Rami mu je asistirao, lako je rešio duel sa Rafaelom. Verona je promašila par šansi u poslednjih pola sata, na kraju je slaba uteha bio gol Nika Lopeza u finišu, konačnih 1:3. Važna pobeda Inzagijevog tima koji je stigao do četvrte pozicije na tabeli.

Milanove golove možete videti ovde.

Mihajlovićeva Sampdorija je odigrala sjajno poluvreme na Sardiniji. Odlični Manolo Gabijadini je nastavio svoju golgetersku seriju, da bi Obijang golom sa dvadesetak metara doveo Đenovljane u ubedljivo vođstvo.

Zemanov tim se probudio u nastavku, penal i isključenje za Kaćatorea, posle sat Aveljar sa bele tačke smanjuje na 2:1. Sardi su desetak minuta pre kraja uspeli da izjednače, sjajno se Sau oslobodio čuvara, stvorio poziciju za šut i poravnao na 2:2.

Na Siciliji je golom odličnog Dibale Palermo poveo protiv Ćezene, ali su Romanjoli u nastavku poravnali sa penala posle prekršaja Anđelkovića. Rodrigez je matirao Sorentina. Ćezena je meč završila sa desetoricom, desetak minuta pre kraja je Kopola dobio drugi žuti karton. Veliko slavlje na "Barberi", 90. minut, Dibala je izveo korner Gonzalez savladao talentovanog Lealija pa su bodovi ostali na ostrvu.

Sjajni Fabio Kvaljarela ranio je svoj nekadašnji tim, Udineze. Napolitanac je posle sat vremena matirao Karnezisa glavom, pa su "Bikovi" iz Torina zabeležili važnu pobedu u ne baš zanimljivom meču.

U Bergamu bez golova u 90 minuta, oba tima su mogla da pobede, ali su mreže Mirantea i Sportijela ostale netaknute sve do nadoknade kada je mlađani Boakje doneo zlatne bodove Lombardijcima!

U matine terminu, Lacio je predvođen Đorđevićem odneo bodove iz Firence, juče je Roma savladala Kjevo koji je smenio trenera Korinija. Juventus je izgubio prva dva boda u sezoni remijem u Sasuolu.

Dan zatvaraju Inter i Napoli u derbiju, dok u poslednjem meču kola Đenova dočekuje Empoli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke