"Milioneri" nastavljaju sa sjajnim poslovima, pronađena zamena i za Sanča, ukrašće i pojačanje Realu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.01.2020.
13:02
Izvor: Sportske.net

Borusija je postala veoma atraktivan klub za mlade igrače.

Tom Weller/dpa via AP
Tom Weller/dpa via AP

Povezane vesti

Erling Haland je odbio Juventus i Mančester junajted, kako bi potpisao ugovor sa Borusijom Dortmund.

Već na debiju je upisao het-trik i još jednom svetu pokazao svoj raskošan talenat.

Sa njim će u napadu igrati i sjajni Džejdon Sančo, koji ne prestaje da oduševljava ni ove sezone, ali je sva prilika da Borusija neće moći da ga zadrži posle ove takmičarske godine.

Gotovo čitav vrh Premijer lige je zainteresovan za njegove usluge, najbogatiji klubovi sa Ostrva ga žele u svojim redovima, a gde su mlada atraktivna imena tu je i madridski Real, mada je utisak da "Kraljevi" imaju druge prioritet.

Bilo kako bilo, izgleda da su u klubu spremni i za prodaju supertalentovanog krila, naravno tek po završetku sezone, kako su mu pronašli i dve potencijalne zamene.

U pitanju su brazilski internacionalci, sjajni fudbaler Gremija Everton Soareš, kao i Entoni iz Sao Paula.

Everton Soares

O "Sebolinji" ne treba puno trošiti reči, blista u dresu Gremija, skrenuo je pažnju brojnih klubova, a svoj kvalitet je potvrdio i u dresu reprezentacije na Kopa Amerika, gde je bio najbolji strelac takmičenja i jedan od najzaslužnijih što su "Karioke" došle do titule.

Što se tiče pomenutog Entonija, on ima 19 godina, Lajpcig je pokušao da ga dovede, bio im je preskup, oko njegovog "zdravlja" raspitivao se i minhenski Bajern, ali nije bilo konkretnih poteza od strane kluba iz Bavarske.


Dakle, Sanča bi "Milioneri" narednog leta mogli da prodaju za preko 100 miliona evra, a zamena bi stigla za makar tri puta manji novac, što znači da bi još jednom napravili paklen posao.

Imali bi i novca da sebi ispune još jednu veliku želju, a da pritom i pokvare planove madridskom Realu.

Zainteresovani su za Eduarda Kamavingu iz Rena, ovaj 17-godišnji fudbaler je oduševio u Ligi 1, debitovao je sa samo 16 godina i četiri meseci starosti u francuskom šampionatu, pa je skrenuo i pažnju Reala, koji je ozbiljno zainteresovan da ga dovede u svoje redove i pomno prati njegov razvoj.

Kamavinga

Na "Signal Iduna Parku" veruju da bi 50 miliona evra trebalo da zadovolji apetite Rena, videćemo da li je Real spreman da se upusti u trku sa Nemcima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Saturday, 25.01.2020
00:26

Dortmund je masina za pravljenje para, koje su samo igrace prodali, stadion uvek krcat, fun shop radi kao kovnica novca ali kao da im rezultat nije u prvom planu. Kakva crna prodaja Sancha sada kada imaju najubitacniji napad na svetu

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 22.01.2020
15:45

Dortmund da odrzi tim na okupu par godina bio bi najjaci u evropi a sad vise ne znam sta ih sprecava jer imaju novac.

avatar
Benz9
Wednesday, 22.01.2020
15:00

Kasemiro, Kros, Valverde, Van de Bek, Odegard, Rejner, Modrić, Sebaljos, Isko, Hames... 10 igrača u konkurenciji za 3 pozicije... Iako će Isko, Sebaljos i Hames vjerojatno napustiti klub, svejedno ostaje 7 igrača u vezi, tako da ne mislim da će loviti Kamavingu...

avatar
Darko0071
Wednesday, 22.01.2020
14:55

Dzaba im to kad neprave tim za duze staze,prihvataju svi dortmud zato sto dozvoljavaju da igraci imaju klazule u ugovoru I mogu otic kad god pozele,to united I joventus nerade pa zato I agenti nece da saradjuju s njima.

avatar
The Red Army
Wednesday, 22.01.2020
16:07

Pa zato Haaland i nije zavrsio u mancesteru