Miljenik Arsenala odbio Artetinu ponudu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 11.06.2020.
13:16
Izvor: Sportske.net

Možda ga eventualno vidimo u drugoj ulozi u klubu.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Arsenal se sprema za 'restart' Premijer lige, ali stvari ne idu u najboljem smeru. Juče su "tobdžije" izgubile od Brentforda rezultatom 3:2 posle preokreta, greške odbrane Artetinom tima su bile (ne)očekivane. Sada ih kroz nedelju dana čeka susret sa Sitijem, jasno da Gvardiolinim tim ima čemu da se nada ukoliko se odbrana londonskog tima ne konsoliduje.

Sa druge strane, po pisanju engleskih medija Mikel Arteta je ponudio svom nekadašnjem saigraču Kazorli povratak u Arsenal i to na mestu trenera prvog tima.

Španski internacionalac završava svoj ugovor sa Viljarealom po kraju ove sezone, još uvek nije jasno šta će odlični tehničar posle.

"Već sam odličio, ali sada nije vreme za izjave. Imam ideju šta želim, ali otkriću kada za to dođe vreme. Sada je vreme za fokus na takmičenje. Želim da ostanem u fudbalu. Mogao bih da budem trener, ali sebe više vidim u ulozi sportskog direktora kluba", izjavio je mađioničar za Kadenu SER.

Santi Kazorla

Arteta i Kazorla su igrali zajedno četiri godine u dresu Arsenala, izgleda da taj tandem nećemo gledati i pored aut-linije slavnog kluba.

Baner Spanci

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke