Miloje opet nije pobedio, da li je FSS-u sad nešto jasnije?

Autor: Darko Mitrović
petak 15.01.2021.
20:15
Izvor: Sportske.net

Završen saudijski derbi koji se i u Srbiji nestrpljivo iščekivao.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U okviru 13. kola saudijske Premijer lige, Al Ahli koji sa klupe predvodi Vladan Milojević dočekao je vodeću ekipu Al Hilala, a pobednika na kraju nije bilo. Ni golova - završeno je 0:0.

To znači da je Al Hilal zadržao tri boda prednosti u odnosu na ekipu Vladana Milojevića, koja je ostala na trećoj poziciji na tabeli.

Meč je mogao povoljnije da se završi po domaće da je Al Somah u devetom minutu iskoristio jedanaesterac, ali napadač Al Ahlija nije bio precizan sa bele tačke.

Ljubomir Fejsa je odigrao ceo meč u Milojevićevom timu, dok Marka Marina nije bilo u protokolu.

Ovo je već treća uzastopna utakmica u kojoj Al Ahli nije pobedio, ali je za razliku od prethodne dve u kojima je pretrpeo ubedljive poraze, danas uspeo da osvoji bod protiv najtežeg rivala i nagovesti povratak u formu.

Ono što je za čelnike FSS možda najteže posle ove utakmice je što je posle ovog remija ostalo nejasno kakav će dalji Milojevićev status biti u Al Ahliju narednih dana. Znate već, Milojević je jedna od najvećih želja čelnika FSS za novog selektora Srbije, ali ako on ostane u Al Ahliju, ta želja im neće biti ispunjena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke