Minimalac Marseja u Lilu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 29.10.2017.
23:05
Izvor: Sportske.net

Izabranici Rudija Garsije slavili u 11. kolu francuske Lige 1.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Posrnuli Lil je na svom stadionu dočekao Olimpik Marsej u susretu 11. kola, a gosti su upisali šesti trijumf ove sezone, kako su slavili sa 0:1 (0:1).

Gol odluke pao je već u petom minutu susreta, strelac je bio mladi Sanson. Tovan je lukavo izveo slobodan udarac sa desne strane iskosa, na loptu je natrčao Sanson i zakucao je iza leđa golmana domaće ekipe.

Do kraja prvog dela igre je Lil imao dve dobre šanse, ali je Stiv Mandanda u oba navrata maestralno sačuvao mrežu od udaraca El Gazija i Amadua.

U nastavku, nakon 20ak minuta igre, u prilici da postigne gol našao se Valer Žermen, ali je šut bivšeg fudbalera Monaka završio tik iznad gola Lila.

U samom finišu, u sudijskoj nadoknadi, nekoliko prilika.

Najpre je pripretio Luiz Gustavo, ali je Manjan odlično sačuvao svoju mrežu, da bi dva minuta kasnije Pons propustio dobru šansu za Lil.

Igrao se peti minut nadoknade, kada je Tijago Maja bio u dobroj prilici, našao se nadomak gola gostiju, ali je njegov udarac glavom uspeo da blokira jedan od defanzivaca Marseja.

To je bila i poslednja prilika na susretu, Marsej je odoleo i sačuvao prednost iz petog minuta, te je upisao nova tri boda. Sada su četvrti sa 21 bodom, dok je Lil pretposlednji na tabeli sa samo šest osvojenih bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke