Miris opstanka na Sardiniji - Kaljari u nadoknadi od 2:3 do 4:3

Autor: Aleksandar Golubović
subota 17.04.2021.
22:49
Izvor: Sportske.net

Domaćin stigao do pobede u nadoknadi vremena.

 EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Fudbaleri Kaljari ostvarili su neverovatnu pobedu protiv Parme 4:3 u derbiju začelja 31. kola Serije A zahvaljujući čak dva gola u nadoknadi vremena.

Parma je već posle nešto više od pola sata igre vodila sa 2:0, a golove su postizali Đuzepe Pecela i Juraj Kucka.

Najpre je Pacela već u petom minutu doveo goste iz Parme u vođstvo nakon sjajnog udarca "iz kolena", a vođstvo je duplirao Kucka u 31. minutu posle odlične asistencije Kornelijusa.

Samo osam minuta kasnije dramu u meč i nagoveštaj goleade dao je iskusni napadač Kaljarija Leonardo Pavoleti nakon sjajnog skoka i udarca glavom.

Sa ovim rezultatom se otišlo na odmor, a Parma je do novog gola stigla u 59. minutu kada je mladi rumunski napadač Denis Man postigao sjajan pogodak levom nogom.

Samo šest minuta kasnije pogodak je viđen na drugoj strani, a strelac je bio Razvan Marin sjanim udarcem posle odbitka.

Ovaj gol kao da je osokolio igrače domaćeg tima da stignu do izjednačenja, a najbliži tome bili su u 69. minutu kada je Žoao Pedro odlično šutirao posle centaršuta Dijega Godina, međutim lopta je otišla malo pokraj stative.

Usledilo je veliko zatišje i činilo se da će ovim rezultatom meč biti i završen, a onda je usledio pravi šou u nadoknadi vremena.

Najpre je Gaston Pereiro u prvom minutu nadoknade postigao izvanredan gol, a zatim je i Aleberto Čeri u 94. minutu sjajno skočio i glavom zatresao mrežu gostiju za važna tri boda.

Kaljari je ovom pobedom stigao na svega dva boda od opstanka pobegavši Parmi na pet bodova viška.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 18.04.2021
09:17

Ovo je nova moda, stavite tabelu do 16-og mesta, nije prvi put? Pa stavite manju veličinu fonta, ali celu tabelu, pogotovo što pišete o borbi za opstanak. Ovde je sve gore, komentari već obesmišljeni, mislim da ste uspeli da prepolovite broj čitalaca.