Mnogo bure posle derbija u Milanu, jedan čovek je kriv za sve!

Autor: Beta Beta
četvrtak 07.01.2021.
14:50
Izvor: Beta

Grešio je na obe strane.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Italijanski mediji kritikovali su sudiju velikog derbija fudbalera Milana i Juventusa, ocenivši da je Masimilijano Irati svojim odlukama uticao na obe ekipe.

Listovi Gazeta delo sport i Korijere delo Sport ocenili su sudiju Iratija sa po 4,5, dok mu je Tutosport dao četvorku, za suđenje u sinoćnjem velikom derbiju, koji je Juventus u Milanu dobio sa 3:1.

Ti sportski listovi smatraju da je sudija trebalo da poništi gol Milana zbog prekršaja Hakana Čalhanoglua na Adrijenu Rabiou.

Takođe, kritikovan je i VAR sudija Danijele Orsato jer nije sugerisao sudiji na terenu da pregleda situaciju i proceni da li je bilo prekršaja

Ujedno, ti listovi su naveli i da je fudbaler Juventusa Rodrigo Bentakur trebalo da bude isključen u drugom poluvremenu zbog prekršaja nad Samuom Kastiljehom.

Urugvajac je, kako piše, trebalo da dobije drugi žuti karton, ali tada VAR nije mogao da reaguje, pošto se koristi samo za moguću upotrebu crvenog kartona.

Gazeta i Korijere delo Sport tvrde i da je Milanu trebalo da bude dosuđen jedanaesterac u završnici utakmice zbog prekršaja Rabioa na Brahimu Dijasu.

Juventus je sinoć naneo prvi poraz Milanu u Seriji A ove sezone. Milan je i dalje prvi na tabeli sa 37 bodova, dok Juventus na četvrtom mestu ima sedam bodova manje ali i utakmicu manje. 

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 07.01.2021
19:14

Mora sudije da budu zvezde veceri , ne mogu zabari bez to ! Najveci derbi sezone , utakmica i pored toliko izostanka bila je prelepa , ali ne , mi cemo o VAR i sve to ....

avatar
pazza.INTER.amala
Thursday, 07.01.2021
17:56

Katastrofalan je bio,izgubio se na terenu,zamislite sta bi tek napravio da je bilo navijaca.

avatar
lol (NewProfile)
Thursday, 07.01.2021
16:07

Mogli su da se nose s Juventusom da su bili kompletni, nazalost Milan nema taj luksuz kao Inter i Juventus koji imaju daleko jacu klupu, pa pogledajte izmene Milana a pogledajte Juventusa juce. Sudije grese i gresice, bitno je mirne glave docekati Torino i pobediti. Milanu fale bar 3,4 igraca za sigurnu LS.

avatar
pazza.INTER.amala
Thursday, 07.01.2021
23:01

Ne samo sudije,svako grijesi,al Irati sinoc je bio kriminalan.Zasto nije gledao var kad je Milan dao gol,to samo on zna.A ona druga situacija,to je skolski primjer za sta se igrac kaznjava sa drugim zutim(cak je i Bentakur odmah shvatio sta je napravio).Imao je jos jednu kriminalnu odluku kad je Theo istrcavao kontru,Danilo startuje na loptu,a on svira faul i daje Danilu zuti.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 08.01.2021
02:35

P.S. Iz drugog ugla se videlo da je Danilo izgleda ipak malo i po nozi potkacio Ernandeza (ako gresim, nije zlonamerno), ali, moglo je to i bez kartona...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 08.01.2021
01:36

Zato sto se ne koristi VAR u takvim situacijama, on je vec procenio da nije bilo faula, a propustio je da dosudi najmanje jedan penal za nas, to si malo zaboravio.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 07.01.2021
16:06

I opet smo mi vise osteceni kao i u 85-90 posto utakmica protiv njih. NOTHING TO SEE HERE! Nije samo ovo bilo sporno nego (barem po mom misljenju) i onaj jedan duel izmedju Romanjolija i bonucija (doduse, niko od nasih se nije zalio na to), a bilo je jos 2 ili 3 sto rusenja sto spornih situacija (ruka) u njihovom kaznenom u drugom poluvremenu. U prvom nije bila ruka bonucija, u drugom je Leao verovatno prelako/olako pao iako definitivno tu jeste bilo kontakta, i Teo je zasluzio zuti karton za one nasrtaje na Kijezu u uvodnom delu, ni igrom sinoc OBJEKTIVNO nismo zasluzili cak ni bod, ali, opet i po ko zna koji put ostaje taj neki nemali osecaj nepravde posle jos jednog meca protiv njih...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 08.01.2021
11:05

Milan je po svemu zasluzio dobiti tekmu ! I to sa vise golova razlike Barem dva penala su bila !