Moć Anjelijevih, Lacio i Inter ogorčeni, kako je Juve pobedio i ne izašavaši na teren?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 01.03.2020.
10:25
Izvor: Sportske.net

Iz Rima i Milana sipaju optužbe, da se još jednom pokazalo da je Juventus favorizovan i da bi šampionat mogao da bude falsifikovan.

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Povezane vesti

Rat je izgleda dobio Juventus. Makar Inter i Lacio tvrde da je ovo još jednom dokaz da je "Stara dama" favorizovana i da moć Anjelijevih uvek odnese pobedu.

Radi se naravno o odlaganju utakmice Juventusa i Intera, derbi je trebalo da se odigra pred praznim tribinama, ne bi to samo bila prednost za Konteov tim, već je Juve u očajnoj formi.

Meč je odložen za 13. maj i sada vlada prava zbrka.

Marota je izrazio neslaganje, ali je birao reči, Tare i Lotito nisu. Lacio je jučerašnjom pobedom preskočio Juventus na tabeli, ali naredne nedelje, Lacio gostuje Atalanti i taj meč bi mogao već da se igra pred publikom u Bergamu.


"Šampionat bi mogao da se ne završi, sada je sve poremećeno, ne krivim Juventus, ali liga donosi čudne odluke. Nabiće nam seriju utakmica, recimo da odlože meč sa Sasuolom za ponedeljak, kako bismo igrali pred navijačima, to bi značilo da već tri dana kasnije imamo duel Lige Evrope", kaže Lotito.


Na tabeli, Lacio ima 62 boda, dva više od Juventusa, ali i meč više, Inter je treći sa šest bodova manje od Juventusa i utakmicom manje. No, ako i Inter i Juventus budu prošli u kasnije faze evropskih takmičenja, nikome nije jasno kada će mečevi biti nadoknađeni.

Baner


Situacija odgovara Juventusu, kako rekosmo, pre svega zbog loše forme, a i ne bi večeras imao prednost navijača. Inter će imati previše mečeva, a ne zaboravimo ni da Lacio stiže u Torino, ni oni nisu zadovoljni, iako vode na tabeli, nemaju Evropu, imaće više odmora, jer će morati da čekaju. Recimo, ako Inter otpadne iz trke, sigurno da će njihov motiv biti manji kada u maju budu gostovali Juventusu...

Kao i obično polemika, kasna reakcija, neusaglašenost i optužbe, ali to je italijanski fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adoD
Sunday, 01.03.2020
18:17

A kao trebalo bi bti uredu da Juventus igra pred praznim stadijonom ,što nije prednost domačinstva(publike)???sad bi bilo uredu za inter da se odigra utakmica praznih tribina,zbog koga se igra nogomet???Publike?

avatar
Urossi
Monday, 02.03.2020
10:22

Bolje ti promeni tu zastavu nego sto mlatis ovde.

avatar
No rules
Sunday, 01.03.2020
17:25

Koliko je samo taj juventus omrazen zbog ovakvih stvari, sada umjesto da pokazu kako imaju neku dozu kvaliteta oni sebe jos vise pokopavaju, jer ovim cinom porucuju svima da Kalcom oni upravljaju kako hoce. Uvijek su bili mali tim i tu se nista nece promijeniti. Ladri in avanti!

avatar
Fatmir Gegic
Sunday, 01.03.2020
17:09

Utakmicu su trazi li za sutra da se igra ponedeljak iz Intera odbili jer je tad moglo sa navijacima hteli za nocas bez navijaca a sad kukaju sto su stavili za 13 maj sto nisu pristali za sutra da igraju sa navijacima ne odgovara him hteli kukavicki bez navijaca e pa nije Juve svako pa da se sprdaju sa njima

avatar
pazza.INTER.amala
Monday, 02.03.2020
02:01

A zasto je sada odlozena i utakmica izmedju Verone i Sampdorije,koja je trabala da se igra BEZ NAVIJACA?

avatar
Urossi
Monday, 02.03.2020
10:24

Bolje za pocetak nauci da pises,makar neki zarez ili tacku da stavis :))

avatar
ForzaJuve
Sunday, 01.03.2020
17:09

Što ne napišete i izjavu predsednika saveza, da je postojao predlog da se utakmica odigra u ponedeljak (sutra), pred punim stadionom, jer zabrana zbog korona virusa u oblasti Pijemonta traje do večeras u 00:00.
Juventus je pristao, a Inter odbio, i ako utakmicu u kupu Juventus igra u sredu, a Inter dan kasnije.
Neko se očigledno uplašio punog stadiona, i više bi mu odgovaralo da se utakmica sezone u Italiji igra kao trening, bez publike.
Tako da dosta o tim glupim pričama kako se stalno Juventus favorizuje.

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 01.03.2020
13:55

Predsednik serije A je pre 20 min izjavio da je Interu predlozeno da se utakmica odigra pred praznim tribinama ili da se odlozi za kraj sezone, izabrali su ovo drugo, a ovi sto pisu ocajan Juventus na sve nacine izbegava mec bolje neka cute, ranjen lav je i dalje lav, cak i da se odigrala utakmica Juve bi je dobio jer bi morali da daju sve od sebe, ovako ostaje nam da se nadamo da ce naci neku motivaciju u ligi pre duela sa Lionom, Inter je bio utakmica koja je glavna raskrsnica u ovoj sezoni, niste se ne menja, titula ce se odlucivati pred sam kraj, neka bolji pobedi

avatar
Urossi
Monday, 02.03.2020
10:27

Pa naravno da nece da igraju jer ste CORONA VIRUS za ligu,doveli ste je do dna,tako da bolje nemoj da mlatis gluposti.A to sto lupetas ranjeni lav bla bla,bolje reci SERIJAS B je UVEK SERIJAS B

avatar
iL dRaGoNe
Sunday, 01.03.2020
13:37

Hahah smesna italija, ovaj Juvetus kroji kapu tamo svima izgleda, podmitili su pola saveza, sad sta oni kazu to se radi jer imaju u šaci ljude iz saveza koji imaju putera na glavi. I gde je logika da se odlozi derbi zbog korona virusa a za 3 dana se igra s milanom u kup i to sa sve publikom u sred Torina hahahah ... Ovaj juventus treba iskljuciti iz svih takmicenja i ponovo ih izbaciti ali u amatersku seriju C1b ... 😂

avatar
Zoran Krstin
Sunday, 01.03.2020
13:35

Utakmice su se i ranije odgađale i ovo nije jedina utakmica ovog kola koja se odlaže. Isto težak raspored (potencialno) čeka i Juventus. I Lazio je svoju utakmicu protiv Verone ove sezone već odigrao kasnije, a ne pred nastup u Superkupu, dok je Juventus tada igrao.

avatar
Brajkoo
Sunday, 01.03.2020
13:21

Kao kod nas sto neko dobije titulu iz 45. kada je u najvece srpska mladez ginula na Sremskom frontu i dok se oslobadjao Jasenovac!

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 01.03.2020
12:54

..kad misliš da nema načina oni ga pronadju!
Inter je ovdje najvise ostećen, utakmica je prebačena u najgori period prvenstva za Inter, tu je još i kup i LE a znamo da nema fond igrača kao juve..takodje vecerasnja utakmica bi dosla u najgori period za juve, pad forme, svadje u svlacionici (i na terenu), poraz od Liona, bez navijača..
Sta ocekivati od ekipe ciji je vlasnik preko Fiata glavni sponzor saveza Italije..

avatar
Tommy_Shelby
Sunday, 01.03.2020
15:17

Kad vam je odlozena prosla utakmica i kad je doneta odluka da se derbi igra bez navijaca onda ste cutali. Sad kad je derbi odlozen najbucniji ste. Veciti gubitnici.

avatar
Tommy_Shelby
Tuesday, 03.03.2020
18:01

Rec veciti znaci da si uvek bio u seriji B,a Juve je bio jednu sezonu i nije nam zao. A koliko ste vi ono godina bez titule? E to je vec vecnost...

avatar
Urossi
Monday, 02.03.2020
10:29

VECITI SERIJASI B LIGE :))

avatar
petar8
Sunday, 01.03.2020
12:27

Tko misli da juve nema veze sa ovim taj nema pojma o talijanskom nogometu. Odigralo se tocno kako je juve zelio,tj.po njihovim uputama

avatar
Oldboy
Sunday, 01.03.2020
12:23

I to da je Inter odmorimo igrače za derbi protiv umornog Juventusa posle poraza u Lionu. Ali eto, niko nije kriv

avatar
The_Matrix
Sunday, 01.03.2020
12:03

Ovde su svi ogorceni jer je odluku doneo jedan covek i to pregovarajuci samo sa juventusom. Lepo kazu da je trebao da se zakaze sastanak, da svi prisustvuju i dogovore se. Uz to Marota je postavio lepo pitanje. Kako da je prvo pronadjen datu za utakmicu juventus - Inter(ubacena u najgore moguce vreme gde ce Inter u 10 dana igrati sa Napolijem, Juventusom i Atalantom), a jos uvek nisu nasli termin za mec Inter - Sampdorija koji je bio odlozen pre ovog meca. Sve se radilo iza zatvorenih vrata u korist jednog kluba i zato su svi digli glas. Vec za 3 dana juventus igra protiv Milana revans utakmicu kupa i pravo prisustva na stadion ce imati samo navijaci juventusa. A Interu je vec poruceno da ce mec sa Sasuolom igrati pred praznim tribinama. Marota je zato rekao da ako donesu takvu odluku klub sigurno otvara tribine

avatar
Sunday, 01.03.2020
11:38

Inter ce imati manje motiva, ali, i dalje sasvim dovoljno da se bore. Trebalo je ovo da se igra u nekoj susednoj zemlji, npr. Svajcarskoj.

avatar
Zoran Krstin
Sunday, 01.03.2020
13:33

U Švajcarskoj, koja je odložila sve utakmice svoje lige.

avatar
Monday, 02.03.2020
09:10

Na primer znaci da ne mora tamo.