Montela ponudio lek direktoru, sad je na ivici otkaza!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.10.2017.
08:36
Izvor: Sportske.net

Zvižduci navijača parali uši na "San Siru", posle izjava nakon meča, "Aeroplanino" je blizu otkaza.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan nije pobedio AEK, navijači su zvižducima ispratili igrače, a Montela je od njih tražio da zaštite fudbalere, umesto što ih vređaju. Jedan od direktora Mirabeli je sišao u drugom poluvremenu bio blizu klupe, posle meča je takođe bio vidno nezadovoljan.

Ali, Monteli je izglasano poverenje do vikenda, mada su se stvari promenile tokom noći.

Naime na konferenciji za novinare, "Aeroplanino" se nespretno našalio. Rekao je da ima odličan odnos sa upravom, ali da ima i prijatelja apotekara koji će im prepisati pilule za poraze.

"Za razliku od mene koji sam igrao fudbal, oni nisu navikli da gube", kroz osmeh je rekao trener Milana.

Ali, ti njegovi komentari su razbesneli upravo, pa, kako pišu pojedini mediji možda i ne dočeka vikend i meč sa Đenovom. U tom slučaju bio bi smenjen danas, a tim bi verovatno vodio Rino Gatuzo, legenda kluba i sada trener Primavere.

Zabrinutost raste jer se ne vidi napredak ekipe, iz Kine su stigle kritike, kako se tvrdi od samog gazde i njegove svite, vlasnici smatraju da je Montelino vreme isteklo, da je dobio poverenje koje nije opravdao.

Ovo je inače bio prvi remi u 15 utakmica, Milan ima 10 pobeda i 4 poraza, ali tu se računaju i ipak slabiji rivali u kvalifikacijama za EL. U poslednjih pet mečeva osvojili su četiri boda, plasman u nokaut fazu EL ne bi trebalo da dođe u pitanje, ali kako rekosmo, igra ostaje pod lupom.

"Potrebno nam je više borbe, mentalne snage", tvrdi Montela.

Ali, kako rekosmo, vreme mu ističe, videćemo hoće li preživeti do vikenda, ako ostane, protiv Đenove svaki drugi rezultat osim pobede, uz dobru igru, značiće otkaz za trenera Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
King
Friday, 20.10.2017
13:52

Vidi se i po izjavama da je izgubio konce, sto duze bio trener, to je gore po Milan.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 20.10.2017
13:19

Najveca greska je prodaja Bake koji bi nam do sad vec obezbijedio jedno 5 golova...a moze se rec i kucke koji bi bio odlican da da cvrstinu sredini dok se bilja i kesi ne priviknu..To je sto se uprave tice,za sve ostalo kriv je direktno Montela i niko drugi

avatar
Rossonero-Beograd
Friday, 20.10.2017
11:23

Cirkusant, ali to su svi znali i pre početka sezone...uprava je kriva što ga nije oterala prvog još u junu...Milanu treba vrhunski trener Konte, Tohel, Anćeloti, Sari...

avatar
DR DRE
Friday, 20.10.2017
12:09
avatar
DR DRE
Friday, 20.10.2017
10:19

Otkaz je trebao da dobije vec posle Sampdorije, a najkasnije posle Rijeke (pobedili golom iz ofsajda) ili Rome, ja zaista ne znam zbog cega se i dalje ceka sa urucenjem pedalcine, reagujte vec jednom! Neka nam dodje i taj Macari da nas vodi do kraja sezone jer mi bolje(g) ocigledno ne mozemo u ovom trenutku da privolimo da nas preuzme, a potom cemo (na miru, nadam se:-)) vec docekati i neku -ajkulu- od strucnjaka i stratega na leto!

avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 20.10.2017
17:25

ako macari dodje :D.....kontam da ce istuci nekog :D :D :D :D

avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 20.10.2017
17:30

sve na stranu....ali velika greska montele je takticke prirode....pitacete zasto....ja necu puno da pricam vec cu samo reci ako nemas alternativu za jednu vrstu taktike u vidu igraca...po brojnosti...ili ako nemas polivalentne igrace za rotaciju...tj ako si sveden na jedan sistem koji pri tome nisi igrao do sad...msm da se zna ishod....nije kasno za smenu ni za milan da se vrati...pozdrav navijacima crveno-crnih

avatar
MJ 7
Friday, 20.10.2017
09:44

Sve dok Montela bude trener nista se nece promijeniti u smislu igre. Milan igra isto kao i prosle sezone,lopta konstantno kruzi do defanzivaca pa do golmana ,pa opet do defanzivaca pa onda duga lopta koja ne zavrsi nigdje,i tako u nedogled. Nadam se da ce Montela tokom dana dobiti otkaz.

avatar
Mangus
Friday, 20.10.2017
09:06

Gatuzo moze da im donese samo agresivnost, nista vise

avatar
DR DRE
Friday, 20.10.2017
08:58

Vec su pokazali slabost jer su ga previse istolerisali, pokazali su i prilicno neznanje odlucivsi se da projekat grade oko njega sto je bila katastrofa i kataklizma od procene. Sve sto sad budu uradili dolazi jako kasno, a vrlo moguce i prekasno...

avatar
RedDevil89
Friday, 20.10.2017
08:56

Evo sta ne valja sa danasnjim fudbalom. Vode ga ljudi koji ne razumeju fudbal a samo postavljaju ultimatume. Pa covek je doveo mnogo novih igraca naravno da ce im trebati vremena da se uigraju.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 20.10.2017
13:17

Jesi li pogledao ti ijednu utakmicu uopste...Treba vremena da se uigraju a dosli su u junu,o cemu pricas ti...Covjek je mutav,na terenu igraci vidno nezadovoljni i nesposobni da igraju 3 5 2 ,rezultati nikakvi,on i dalje nista ne mijenja...Samo pogledaj utakmicu i vidjeces koliko nebuloza montela izbaca

avatar
Sh
Friday, 20.10.2017
16:33

Da, 4 meseca su dovoljna za pobedu protiv AEK-a kod kuce.

avatar
RedDevil89
Friday, 20.10.2017
14:10

Covece oni su doveli celu novu postavu igraca koji nikada nisu igrali zajedno. Mislis da im je 4 meseca dovoljno?!