Motivisani Meksikanci se osvetili za Robenovo simuliranje

Autor: Boban Filipović
sreda 12.11.2014.
22:33
Izvor: Sportske.net

"Sombrerosi" na "Amsterdam Areni" savladali Holandiju i tako joj se revanširali za oteto 1/4 finale Mondijala u Brazilu. Karlos Vela se vratio u reprezentaciju u velikom stilu.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Meksiko jeste bio jedno od prijatnijih iznanađenja na Svetskom kupu u Brazilu, ali večeras se jasno videlo da im je za veći rezultat nedostajao tada kažnjeni Vela.

Napadač Sosijedada je bio centralna figura na "Amsterdam Areni" gde je bio dvostruki strelac u pobedi "Trikolora" iz Srednje Amerike nad "Oranjem".

Karlos Vela
je načeo domaćina već posle osam minuta igre. Evrogol, Krul nije imao nikakve šanse.

Do poluvremena nije bilo promena, ali već na statrtu igre u nastavku novi evrogol. Vesli Snajder je raspalio iz kolena, Očoa je svojim pokušajem da zaustavi njegov šut samo ulepšao ovu majstoriju.

Međutim, u 62. minutu Meksikanci ponovo vode, opet je stralac Vela, asistirao mu je Korona.

Sedam minuta kasnije Ćićarito Ernandez na dodavanej Andresa Gvardada postiže još jedan gol i donosi Meksiku dva gola prednosti.

Holanđani su u 74. minutu uspeli da obezbede nezivesnu završnicu kada je lopta zakačila jednog igrača Meksika u bloku posle udarca Blinda, ali uprkos nekoliko stvorenih šansi nisu uspeli da izbegnu poraz.

Soccer Netherlands Mexico

Memo Očoa je u finišu sa par intervencija podsetio na svoje bravure sa Mondiajla, ostalo je 2:3, Meksiko se 'osvetio' Holandiji za eliminaciju u 1/8 finala Svetskog kupa u Brazilu, kada je eliminisan u dubokoj sudijskoj nadoknadi nakon sumnjivo dosuđenog penala nad Arjenom Robenom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 12.11.2014
23:50

U pravu ste, evrogolovi Snajdera i Vele :D
Sve u svemu, izuzetno uzbudljiva utakmica za gledanje, i sto je jos vaznije, veoma efikasne, medjutim, nisam gledao celu, samo od 80. minuta, gledao sam Vavrinkinu sramotu i nadmoc Noleta :D