Mrđa namestio nišan - Treći gol na pet utakmica!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.04.2016.
13:57
Izvor: Sportske.net

Japanska Omija bila je blizu trećeg uzastopnog poraza u Džej 1 Ligi, ali se srpski internacionalac Dragan Mrđa postarao da njegova ekipa ostane nesavladana u susretu sa Ivatom.

ardija.co.jp
ardija.co.jp

Povezane vesti

Fudbaleri Omija Ardije ugostili su u subotu ujutru Ivatu u okviru petog kola japanske Džej 1 Lige, a srpski internacionalac Dragan Mrđa izrastao je u junaka domaćeg tima.

Utakmica je završena rezultatom 1:1 (0:1) a upravo je bivši napadač Crvene zvezde postigao izjednačujući gol za domaći sastav.

Bivši reprezentativac Srbije imao je sjajnu priliku u 11. minutu susreta ali je zakasnio na centaršut sa desne strane pa je loptu poslao pored gola.

Gosti su poveli u završnici prvog dela igre, a Mrđa se za lošu reakciju sa starta utakmice iskupio u 58. minutu susreta kada je izbegao ofsajd zamku i preciznim udarcem matirao protivničkog golmana.

Omija je tako zahvaljujući Draganu Mrđi izbegla treći uzastopni poraz, pa posle pet odigranih utakmica zauzima deseto mesto na tabeli Džej 1 Lige sa 7 osvojenih bodova.

Što se tiče Dragana Mrđe, srpski internacionalac je na pet utakmica u novoj sezoni postigao tri gola i tako najavio dobru formu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke