Mučenje Juventusa, ali posle crvenog kartona sve je bilo lakše!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.06.2020.
23:36
Izvor: Sportske.net

Juve ispratio Leće kući sa 4 gola u mreži. nje,

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus se mučio prvo poluvreme, ali su stvari došle na svoje mesto u drugom. Na kraju slavlje protiv Lećea, bilo je 4:0 (0:0).

Počelo je šansom Rispolija za Leće kada je katastrofalno šutirao, a onda je i Kristijano Ronaldo na drugoj strani pokušao makazicama - neuspešno.

Igrao se 32. minut kada se desio ključni detalj meča, tada je Bentankur video šansu da oduzme loptu Lućioniju koji je bio poslednji igrač odbrane, učinio je to, a pomenuti štoper Lećea je napravio faul za crveni karton.

Od tada dve kolosalne šanse za Juve u prvom delu igre, Ronaldo je prebacio loptu preko gola sa par metara, a onda je i Bernardeski bio očajan iz blizine.

Nismo dugo čekali da Juve dođe do prednosti.

Igrao se 53. minut kada je Dibala fantastično šutirao, pogodio rašlje sa ivice šesnaesterca za 1:0.

Osam minuta kasnije Rosetini pravi faul nad Ronaldom u kaznenom prostoru, sudija pokazuje na penal, a Ronaldo je uzeo loptu u ruke, pogodio i ovaj put za nedostižnu prednost domaćina, imajući u vidu da su gosti igrali sa igračem manje.

Bilo je pitanje kojim rezultatom će se završiti ova utakmica, a Juve je postigao još dva gola.

Da polako dostiže formu, Kristijano Ronaldo je pokazao u 83. minutu kada je petom dodao do Iguaina koji pogađa za 3:0, a konačnih 4:0 delo je Matijsa De Lihta samo dva minuta kasnije.


baner 5

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Saturday, 27.06.2020
00:08

Do crvenog kartona i opravdanog isključenja igrača lecce a Juventus se nije "vidio" na terenu i tko zna šta bi bilo da Lecceu nije isključen igrač , ovako Juventus je to u 2 pol "rutinski" riješio i ubilježio uvjerljivu pobjedu ali bilo je to nešto slabije izdanje u odnosu na meč sa Bolognom , sreća pa ni Lazio ni inter ne djeluju uvjerljivo a Atalanta je i pored odlične igre već dosta zaostala

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 26.06.2020
23:50
avatar
Badr Hari
Friday, 26.06.2020
23:42

Pa nije fer, 5 puta se bacao na travu u šesnaestercu Lećea, a sudija svirao samo jedan izmišljeni penal. Da je svirao bar 3 za hat-trick sa njegove prirodne pozicije. U nedostatku tih prvih pozicija gde mu ne smetaju igrači ispred šutirao je odakle god je mogao i nije mogao šutirati, ali je Leće razbio potpuno sam maestralnim asistencijama: najpre Dibali, kome je samo ostalo da poturi nogu na 16-17m, a potom Iguainu petom... dobro ne baš Iguainu, već defanzivcu Lećea koji je asistirao Iguainu, ali petaaa... ej, peta, pa to je vredelo ponoviti 10 puta u živom prenosu, ali bez šuta Iguaina. :D:D:D

avatar
Mak-Juventino
Friday, 26.06.2020
23:39

No penal no parti

avatar
Bádr Hari
Friday, 26.06.2020
23:38

izlizani sve namerno radi da bi mene i ostale fanove Messija naterao da aktiviramo svoje brojne profile. :D

avatar
adoD
Saturday, 27.06.2020
15:21