Muk u Barseloni, šta je sa Mesijem?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.04.2019.
15:50
Izvor: Sportske.net

Argentinac povređen nakon duela sa Krisom Smolingom.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Barselona je sinoć ostvarila pobedu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, na Old Trafordu pao je Mančester junajted rezultatom 1:0.

Katalonci su mogli da plate skupu cenu trijumfa pošto se u jednom trenutku Leo Mesi povredio kada ga je Smoling dokačio po licu i raskrvario nos, ali sada su stigle dobre vesti.

"Bio je to neugodan udarac za Lea, moraćemo što pre da proverimo ozbiljnost povrede. Ima modricu na oku, ali on je jak i mislim da će biti spreman za naredni meč", kazao je Ernesto Valverde.

Narednog vikenda Barsa će gostovati Ueski, a s obzirom da 11 bodova prednosti u odnosu na Aletiko postoji mogućnost da Argentinac odmori za revanš sa "Crvenim đavolima".

Meč na Kamp Nou je na programu narednog utorka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Friday, 12.04.2019
14:50

Na Uesku udariti bez Messija i to još na gostovanju, uh, uh... teško će to biti, mada ukoliko se pojača odbrana možda i ostane željenih 0:0.

avatar
LuckyStrike
Thursday, 11.04.2019
16:24

Ne verujem da Mancister moze 2 puta da iznenadi.. sa Psg je bilo lako jer psg je psg osmina tu im je kraj i to je to... a barsa napada sve ove godine tako da nece se njima desiti to sto se psg-u desilo...

avatar
Don Andres
Thursday, 11.04.2019
16:23

Ovo je vec ko zna koji put da mu razbijaju facu i covjek je to uvijek stoicki podnio.. suarezu naslonis ruku na rame on se valja 2 minuta (:

avatar
Liga BBVA
Friday, 12.04.2019
14:06

Sve mi je jasnije da je Suarezovo ponašanje (koliko god me nerviralo) na ovakvim utakmicama ispravnije od Messijevog. Svaki put je Messijeva razbijena faca došla kao posledica toga što sudije nisu htele da sankcionišu prljavu igru protivničkih fudbalera, a ne kao 'slučajnost', 'nepažnja' i sl. Ako na silu odgovoriš silom daleko je veća verovatnoća da ćeš ti dobiti crveni karton, a ne onaj koji ti je razbio facu, dok za to što radi Suarez možeš dobiti faul i za 2 minuta ukradenog vremena smanjiti verovatnoću da ti ili neko od tvojih saigrača budete ozbiljnije povređeni, a u najgorem možeš dobiti samo žuti karton zbog simuliranja.

avatar
Don Andres
Saturday, 13.04.2019
00:54

Sve si u pravu ali i dalje vise gotivim kad se igraci ne prenemazu bez velike potrebe ( :