Murinjo bi otpustio nekadašnjeg sebe, a sadašnjeg?

Autor: Stefan Matić
subota 07.03.2020.
13:19
Izvor: Sportske.net

Da li je "Posebni" pred najvećim zadatkom u karijeri?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Portugalac je priznao za sebe da je 'pokvarena ploča' pošto na većini konferencija pominje povrede važnih prvotimaca. Što je daleko ood netačnog, Totenhem neće moći da računa na Sona i Kejna na većini preostalih mečeva.

Uvek je nezgodno kada se preuzme tim u sredini sezone. Poketino je otišao zbog loših rezultata, u London se vratio "posebni" sa godišnjom zaradom od petnaest miliona funti, pet manje od svog rivala Gvardiole.

Međutim neke veće promene u rezultatima nije bilo. Večeras Totenhem gostuje Barnliju, u slučaju negativnog ishoda ovo bi bio peti uzastopni poraz Murinjovih pulena, nešto što se Portugalcu ne dešava. Totenhem je imao sličan niz još 2004. godine, ali su od tada porasli kao klub.

Sam trener je "naredio" Leviju da se odluči, ili PL ili Liga šampiona, jedno mora da se odabere. Narednog utorka igraju revanš u Lajpcigu, prvi meč su izgubili 1:0 dok u domaćem prvenstvu 'grebu šakama i rukama' kako bi se domogli top četiri.

Ukoliko ih Šon Dajš dobije večeras, Barnli će preskočiti "pevce" što bi bila dodatna so na ranu posle ispadanja iz FA kupa od Noriča tokom nedelje. I sam čin Erika Dajera po kraju pomenutie utakmice pokazuje da nije sve najzdravije među "pevcima".

baner

Da li kriviti Poketina koji je 'istrošio' ovaj sastav, Levija koji nije sproveo uspešnu tranziciju ili samog Murinja ostaje da prosudimo na kraju sezone.

Murinjo je izjavio na pres-konferenciji da bi 'Murinja igrača otpustio kao Murinjo trener', pitanje je šta bi sebi presudio ukoliko se nijedan od dva pomenuta cilja ne ispuni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Sunday, 08.03.2020
10:31

Murinjo je davno prevaziđen trener sa najboljim selfmarketingom kojim uspeva da prevari još po nekog. Ali posle Totenhema, sudbina mu je određena, Katar, Kina, MILF liga... Od rođenog pobednika postao je tužan čovek koji samo kuka.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 07.03.2020
14:28

Murinjo nije na prethodnim iskustvima naucio kako da se nosi sa danasnjim, modernim igracima i zato redovno gubi svlacionicu. Danasnji igraci su totalno drugaciji od onih koje je trenirao u Interu i u prvom mandatu u Celsiju. To su old school igraci, a ovi danas su razmazeni.