Murinjo dobija pojačanje na klupi, navijači će biti oduševljeni

Autor: Milovan Longinov
subota 25.11.2017.
21:29
Izvor: Sportske.net

Portugalac najavio zanimljivu saradnju.

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo otkrio je nakon pobede nad Brajtonom da je spreman da ponudi Majklu Keriku mesto pored njega na klupi.

Nakon što je Kerik u petak uveče otkrio da je poslednjih nedelja morao na određene terapije zbog srčanih problema, Murinjo je potvrdio da Kerika svakako čeka važno mesto, ili u timu ili na klupi.

"Majkl je kao osoba mnogo važniji za Junajted nego kao igrač. Daćemo mu dovoljno vremena za odmor, da se oporavi i povrati samopouzdanje i da se fizički pripremi i da sam donese odluku kada želi da igra, a kada želi da prestane. On vrlo dobro zna  da ima mesto pored mene u mom timu, kada bude želeo da sedne na klupu. Čim bude želeo, imam spremnu kancelariju za njega. Njegova budućnost je sa nama", rekao je Murinjo.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Red Devil
Sunday, 26.11.2017
06:19

Kerik je gospodin.

avatar
Realan tip
Sunday, 26.11.2017
00:14

Ti ustani i idi, on neka sjedne pored nekog trenera koji ne igra antifudbal.

avatar
lonchy2909
Saturday, 25.11.2017
22:48

Lijep gest, svakacast. Ali tu bi trebali biti I gigs I skolsi. Ako iko moze pokazati momcima kolika je svetinja dres koji nose I kako da igrajuofanzivnije I slobodnije.

avatar
MultiMagic
Sunday, 26.11.2017
00:41

Gigs je sam otisao iz kluba, nije hteo da bude asistent, kako bi negde poceo samostalnu karijeru, a Murinjo sigurno ne bi imao nista protiv, zna se da izuzetno ceni legende kluba koji trenira. A Skols je napravio karijeru kao strucni konsultant na BT Sport, ne moze i ovo.