Murinjo i Pogba - Povlačenje za ruku, bizarni razlog za sukob?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 21.03.2018.
11:19
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Pogba preterao, da se ponaša detinjasto i da je zbog toga preseljen na klupu...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Da li je razlog sukoba Murinja i Pogbe banalan, kao što tvrde engleski mediji.

Iako je pred kamerama sačuvao osmeh, Murinjo je izgrdio Pola Pogbu koji mu je uleteo u intervju posle meča sa Liverpulom.

Naime, Francuz je uleteo u kadar i povukao Murinja za ruku, uz poruku da ga čekaju u svlačionici.

Iako je izgleda Francuz želeo da pokaže da nema sukoba, to je kasnije navodno razbesnelo Murinja koji je optužio Pogbu da je detinjast i zamerio mu na nedostatku poštovanja.

Posle toga, Pogba se oporavio i grejao klupu, protiv Sevilje je ušao zbog povrede Erere, a protiv Brajtona takođe ostao na klupi.

Bilo kako bilo, mediji insistiraju da je situacija napeta, Dešamp kaže da Pogba nije srećan u Junajtedu i da će sa njim razgovarati o čitavoj situaciji, a do skora najskuplji igrač sveta se povredio na treningu, pa je sada pitanje hoće li uopšte igrati za Francusku u prijateljskim mečevima u narednih sedam dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Martial11
Wednesday, 21.03.2018
15:17

Pogba se i ponaša tako djetinjasto, kad poredim njega i Lamparda, razlika nebo i zemlja. A slicnih su karakteristika.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 21.03.2018
19:39

Kad Pogba osvoji sve sto moze da se osvoji i kad ima jedno 7 sezona sa preko 20 golova onda mozemo da pricamo da su slicni. Cinjenica je da je od njega Alonso dao vise golova a obojica su dosli leta 2016. u englesku.

avatar
NIKE
Wednesday, 21.03.2018
14:30

Da su pametni da vrate Skolsa iz mirovine pa Pogba vidi sta je zvijezda naterenu i van njega

avatar
Wednesday, 21.03.2018
13:30

За паре за које је дошао Погба су могла да се доведу три квалитетна играча, а и Мурињу је време да се купи !

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 21.03.2018
16:05

A pre Pogbe navedi mi jednog veznog koji ima kvalitet kao Pogba... Malo tesko pitanje a. Pa nismo imali takvog igraca jos od Scholesa. /Fletcher/Gibson/Anderson/Hargreavs/Cleverley/Herrera/Schneiderlin/Fellaini... Niko od navedenih ne moze ni kopacke da cisti Pogbi

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 21.03.2018
19:10

RKG. Hargreaves nije skupio ni 30meceva za United za 4 godine. Najveci problem je trener, cak i Bayern je imao problema na pocetku sezone i kad je dosao Hajnkes igraju kao preporedjeni. Drugi problem Manchestera je sto neki igraci imaju veliku platu iako to nisu zasluzili igrajuci za Manchester nego za neki drugi klub. Sa ovakvim igracima i treba da budemo kao u period SAF ali nam treba trener slican njemu ,Mou to nije...

avatar
Wednesday, 21.03.2018
16:53

Харгривс је био ок него га повреде убише ! А хоћу да кажем, оно што ме је плашило и пре две године кад су стигли Мурињо, Ибра и Погба да ће ту бити много ЕГА и да ће себе уздизати изнад клуба као и то да им људске карактеристике нису јача страна (још се пре два месеца спомињао долазак Артура Видала - то би тек било неподношљиво) ! Добар играч а лош човек није неко решење, више бих волео да је контра - наравно ако у том слабијем играчу има простора за напредак у квалитету игре, а сигуран сам да су постојала боља решења (мада сам веровао да ће Манчестер бити налик оном из периода сер Алекса) !