Murinjo: "Igrali smo sa petoricom nespremnih"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.02.2015.
23:39
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je izjavio da čak petorica članova prve postave nisu trenirala nakon utakmice sa Evertonom...

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

PSŽ je danas bio nešto bolji rival od Čelsija, što je na konferenciji za novinare potvrdio i Žoze Murinjo, menadžer gostujuće ekipe.

Ipak, on je teren napustio nešto zadovoljniji od Lorana Blana, a i statistika i tradicija su apsolutno na strani Čelsija.

"Prvo poluvreme je bilo naše poluvreme. PSŽ nam je dao loptu, nisu vršili presing na nas. Drugo poluvreme je bilo nešto drugačije.", počeo je Murinjo svoje izlaganje.

"Kasnije su oni bili agresivni, pokušavali su odmah da vrate loptu u svoj posed, bili su veoma direktni. Drugo poluvreme je bilo njihovo, rezultat 1:1 to odražava.

Ipak, moramo da budemo iskreni i reći da su imali više prilika od nas, bili su danas bliži pobedi.

Naša prednost je minimalna, sada je ovaj dvomeč sveden na jednu utakmicu, sve će biti rešeno na "Bridžu". Sve je otvoreno, oni su fantastičan tim, tako da sam ja zadovoljan pruženim.
", rekao je Murinjo.

Prokomentarisao je i sjajne odbrane Kurtoe.

"Kada bi u fudbalu imali 9 igrača i dva golmana, onda bismo bili najbolji na svetu i niko nam ne bi mogao ništa. Bili bismo fenomenalni.", istakao je "Posebni".

Naravno, neizbežna tema je bio Bane Ivanović.

"Dobro je imati takve igrače, dvojicu-trojicu koji nisu napadači, ali postižu golove. Izgleda da Bane bira momenat kada da postigne gol, protiv Liverpula, sada, u Ligi Evrope u finalu...", rekao je Murinjo.

Murinjo je takođe istakao da čak pet igrača nije treniralo pred ovu utakmicu još od utakmice sa Evertonom, među kojima je i Branislav Ivanović, strelac jedinog gola za Čelsi.

Pored Ivanovića, Azar, Vilijan, Oskar i Fabregas nisu trenirali, a Žoze je naveo da je Fabregas ležao u krevetu zbog bolesti tri dana pred utakmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LuisSuarezFB
Wednesday, 18.02.2015
00:46

Ma daj... Uvek nalazi izgovore!

avatar
ppera 1
Wednesday, 18.02.2015
01:38

NIsu ovo nikakvi izgovori... Lepo je objasnio da bi najviše voleo da može da ima 2 golmana i 9 (odbrambenih) igrača i šta tu ima da se doda? Čolo Simeone vrlo dobro zna šta se radi sa takvima, a ostalima bi mogli malo i da razmisle o taktici pre utakmice...