Murinjo 'kipti', trojac prekršio korona pravila - Slede kazne!

Autor: Stefan Matić
subota 02.01.2021.
21:31
Izvor: Sportske.net

Neverovatni potezi fudbalera u Londonu.

EPA-EFE/Matthew Childs
EPA-EFE/Matthew Childs

Povezane vesti

Totenhem je u prvom meču današnjeg programa sigurnom igrom dobio Lids rezultatom 3:0. Ipak na konferenciji za medije nije bilo mesta priči o utakmici, glavna vest u Londonu jeste ozbiljno kršenje pravilnika ponašanja tokom praznika.

Slike su se proširile internetom, Manuel Lanzini, fudbaler Vest Hema, je tokom Božića ugostio Lo Selsa, Reguilona i Lamelu sa još par prijatelja. Danas je Regulion bio na klupi, Lamela je van konkurencije dok se Lo Selso oporavlja od povrede.

Murinjo je razočarano potvrdio kako je Regulionu darivao poklon u vidu iberijske šunke zbog toga što je mislio da će levi bek praznike proslaviti sam. Što se i nije desilo. Sada se očekuju kazne, od grada, ali i kluba.

London se mora pridržavati pravila koja važe za četvrti nivo odredbe vlade Engleske. Pravila kažu da su socijalna okupljanja unutar nekog prostora zabranjena ukoliko lica nisu u vašem domaćinstvu ili ne delite isti 'mehur' što se odnosi na sportiste. Kazne idu od 200 funti za prvi prekršaj do 6400 ukoliko nastavite sa kršenjem dok zabave sa preko 30 ljudi nosi sa sobom i kaznu od 10 hiljada funti.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke