Murinjo obelodanio, vraća se Šo, evo koga neće biti u Bernu

Autor: Nikola Miloradović
utorak 18.09.2018.
22:19
Izvor: Sportske.net

Sutra od 21h Mančester junajted gostuje prvaku Švajcarske u okviru grupne faze Lige šampiona.

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Žreb je Mančester junajted stavio u poslednju grupu (H), zajedno sa prvakom Italije Juventusom, prvakom Švajcarske Jang Bojsom i jednim od najboljih španskih timova, ekipom Valensije.

U prvom kolu grupne faze "Đavoli" će ukrstiti koplja sa ekipom za koju nastupa naš Miralem Sulejmani, gostovaće u Bernu aktuelnom šampionu Švajcarske.

Na konferenciji za novinare trener Junajteda Žose Murinjo je obelodanio da se u postavu, nakon nezgodne povrede glave tokom Lige nacija i meča protiv reprezentacije Španije, vraća Luk Šo, ali da na "veštačkoj travi" na stadionu Jang Bojsa neće nastupati kapiten Antonio Valensija.

"Već sam vam rekao, Luk Šo će igrati sutra, a pored toga imamo na raspolaganju i Dioga (Dalot), Ešlija Janga i Darmijana, koji su spremni da igraju", izjavio je Murinjo.

Na pitanje o kolenu Antonija Valensije rekao je da "njegovom kolenu nije potrebna veštačka trava".

Nakon toga je pričao i o podlozi na stadionu "Švajcarska Vankdorf", kao i o teškoj grupnoj fazi Lige šampiona.

"Ne želim da se se koristim time, posebno ne pre utakmice, kao mogućim izgovorom za potencijalno ne baš najbolji nastup. Svi znaju da je drugačije. Moramo jednostavno da uđemo sa svim što imamo i da pokušamo da pobedimo.

Napredujemo, pronašli smo određeni balans u ekipi, posebno u takmičarskom smislu. Stvaramo puno šansi, menjamo način na koji napadamo protivnike. Takođe smo pronašli i način na koji štitimo sebe u posebnim defanzivim situacijama.

Fokusiran sam na sutrašnji dan, prvi meč, a nakon toga ću se fokusirati na grupnu fazu, koja je veoma teška, jedna od najtežih grupnih faza. Imamo dva mesta da se kvalifikujemo i naš fokus mora biti na tome
", izjavio je Murinjo pred sutrašnji susret sa Jang Bojsom.

Meč između prvaka Švajcarske i viceprvaka Engleske, zakazan je za sutra od 21h po srednjoevroskom vremenu, na stadionu "Švajcarska Vandkorf" u Bernu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Komsa Manchester
Wednesday, 19.09.2018
04:02

Fergusonov United je drzao rekord plej of faze takmicenja pre Barse i Reala,a Murinho se nada da ce proci grupu...Ako bude treci osvojice Kup Uefa :D

avatar
Antihepi
Tuesday, 18.09.2018
22:41

Могао би Дало да дебитује сутра. Марсијал би такође требао да заигра од почетка,макар у Лиги шампиона...