Murinjo objavio loše vesti i najavio velike promene!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.12.2017.
18:29
Izvor: Sportske.net

Portugalac potvrdio da će odmoriti nekoliko igrača.

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda u utorak dočekuju moskovski CSKA u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona, a Žoze Murinjo je najavio značajne promene.

Kao što je moglo da se pretpostavi, prvi golman David De Hea dobiće zasluženi odmor, pa će na gol Serhio Romero. Nemanja Matić će takođe odmarati pošto je rizikovao težu povredu igravši protiv Arsenala, dok je Zlatan Ibrahimović takođe van stroja jer mora da jača mišiće posle povrede kolena.

"David zaslužuje odmor, a takođe ni Nemanja Matić nije u konkurenciji za sastav. On je povređen i kada kažem da je povređen, to znači da je to istina i da ne možemo da računamo na njega",
rekao je Murinjo aludirajući na to da je Nemanja igrao na prethodnom meču sa Arsenalom, iako je takođe bio povređen.

"Zlatan Ibrahimović nije povređen, ali ne smemo da rizikujemo, mora da ojača svoje mišiće i želimo postepeno da ga uvodimo u ritam", rekao je Murinjo, uz napomenu da je Fil Džouns trenirao sa ekipom i da je spreman za povratak.

Junajtedu je potreban bod da overi prvo mesto u grupi, pošto ima tri boda više od CSKA i Bazela, koji gostuje Benfiki. Mečevi grupe A na programu su u utorak u 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy2909
Monday, 04.12.2017
19:41

Branice Romero, a igrace iI blind I darmian da sacuva bekove za city. Takodje u, vezi ce biti pogba I herera, anapred, mata, rash I mozda miki ili ce I tu igrati lukaku. Mozda se smiluje pa da sansu mc tominiju ili tuanzebeu, ali cisto sumnjam. Jedino ce stoperi biti isti. Junajted je prvi jedino ako ne dozivi neki ogroman poraz a to je nemoguce tako da ako je pametan sacuvace sve bitne igrace za city u nedelju, a nako te tekme junajted ima utakmice svako tri ili cetri dana. Jedino ce sada imati priliku za rotaciju I da pruzi mladjima sansu.

avatar
mrancic
Monday, 04.12.2017
19:35

Ima bolju gol razliku i biće prvii i pored minimalnog poraza