Murinjo odbio 120 miliona, četvrti put rekao "ne" u poslednjih mesec dana! "Posebni" cilja povratak i to ne u Englesku!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 06.04.2023.
11:16
Izvor: Sportske.net

Izgleda da bi mogao da se vrati na najveću scenu!

EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Povezane vesti

Žoze Murinjo je ponovo na ceni. Bori se sa Romom za Ligu šampiona, u trci je za LE, osvojio je prošle godine Ligu Konferencija. Uz dosta osporavanja proteklih godina, on je ipak napravio neki rezultat, na kraju krajeva osvojio trofej u evropskom takmičenju, makar bilo i slabije nego LŠ i LE. 

Ima interesovanja, priča se da čeka poziv Reala koji će tražiti trenera i da bi to mogao da bude veliki povratak posle deset godina. Od Čelsija nema ništa, a Murinju je pre nekoliko dana stigla ponuda i to iz Saudi Arabije. Navodno je država ponuila paket Murinju, dve godine, 120 miliona evra da trenira tamošnji Al-Hilal i reprezentaciju. Al-Hilal je najjači saudijski klub, trenutno je na klupi Argentinac Ramon Dijaz.

Italijanski mediji tvrde da je proteklih meseci Murinjo odbio Portugal, nije bio zainteresovan ni za intervju sa Brazilom, ali ni za klupu Vest Hema koji aktivno traži Mojesovog naslednika. 

Ono što takođe treba reći je da Portugalac ima ugovor sa Romom do leta 2024. ali će napustiti Rim, ako ne dobije šira ovlašćenja oko transfera. Murinjo čeka gazdu Fridkina, traži od Teksašanina da mu se više veruje, a kao argument navodi da su njegove želje, Matić, Dibala i Vajnaldum koji se vratio posle povrede opravdali očekivanja. On takođe želi da klub više uloži u obeštećenje, ne samo u slobodne igrače, kako bi konkurisao za trofeje u Italiji, ali čini se da je Roma, i sa Murinjom, daleko od bitke za Skudeto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke