Murinjo pobesneo, Klop podelio beleške i skauting sa "rivalom"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 09.01.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Svaka pomoć je dobrodošla...

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Šta će na ovo reći Murinjo nije teško pretpostaviti.

Sutra nas čeka istorijski duel u FA kupu, Marinsi su tek drugi tim u istoriji koji se iz osme lige plasirao u treće kolo engleskog kupa i izvukli su premiju Totenhem- Priču o ovim amaterima koji postoje više od vek i zovu se po lokalnom pabu čitaćete sutra.

Oni od Boksing deja od kada su zbog korone nižerazredne lige prekinute nisu igrali i jasno Totenhem je veliki favorit.

Ali, tu je Liverpul da pomogne malenim komšijama sa Mersisajda. I oni i Everton su ponudili Marinsima da treniraju na njihovim terenima pred meč, a Jirgen Klop je otišao korak dalje i podelio svoje analize i podatke koje ima o Totenhemu sa "kolegom" Nilom Jangom.

"Dobili smo pristup utakmicama, jasno gledali smo često Totenhem na TV, ali to nije isto. Mi ovde govorimo o tehnologijama i skautingu koji ne možemo da priuštimo. Klop mi je poslao sve podatke i sada je na meni da analiziram",
rekao je Jang koji je dugo na klupama, povlačio se već, ali se vratio i nije zažalio.

Baner 5

Defanzivac Džoš Solomon Dejvis je otkrio da proučava igre Sona na Ju-Tjubu. Teren Marinsa je bio zaleđen, sportski centri u kojima oni treniraju kada je tako zatvoreni su zbog korone, pa su im komšije i sa Enfilda i sa Gudisona otvorile vrata da treniraju.

Oni traže kako kažu šansu iz prekida i igraće bunker jer ne žele da prime pet golova za 20 minuta. Nemaju šta da izgube u utakmici svog života...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke