Murinjo uložio žalbu: "Nadam se da neće biti kažnjen pet puta..."

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.12.2019.
19:59
Izvor: Beta

Sparsi povukli očekivan potez.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbalski klub Totenhem žalio se danas na crveni karton koji je dobio njegov igrač Son Hun Min u utakmici protiv Čelsija u Premijer ligi.

Totenhem je u nedelju izgubio sa 0:2 od Čelsija na svom stadionu, a Son je isključen u drugom poluvremenu, nakon što je posle upotrebe VAR tehnologije sudija procenio da je južnokorejski fudbaler šutnuo defanzivca protivničke ekipe Antonija Rudigera.

"Nadam se da Son neće bit kažnjen pet puta. Jednom je kažnjen kada je Rudiger napravio prekršaj nad njim. Drugi je isključenje. Treća kazna bi bila da ne igra protiv Brajtona, četvrta da ne igra protiv Noriča, a peta da ne igra protiv Sautemptona"
, rekao je trener Totenhema Žoze Murinjo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

"Nadam se da je dovoljno to što je dva puta kažnjen, ne zaslužujue treću, četvrtu i petu kaznu", dodao je on.

To je drugi ove sezone put da je Son isključen. Prethodno, dobio je crveni karton u novembru u utakmici protiv Evertona 1:1. On je startovao na Andrea Gomeša, koji je nezgodno pao i ozbiljno se povredio. Fudbalski savez je posle pregledanih video snimaka promenio odluku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
1905
Tuesday, 24.12.2019
01:25

Ne znam šta je sporno ovde?! Nesportski potez, ne jakog inteziteta ali sa namerom. Murinjo bunca. Ali to je već trend postao..

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 24.12.2019
17:52

Nije mu trebalo mnogo da pokaze pravo lice u Totenhemu.