Murinjo uporedio Bejla sa Mesijem i Ronaldom, da li je u pravu?

Autor: Milovan Longinov
petak 30.10.2020.
22:15
Izvor: Sportske.net

Portugalac u svom stilu brani Velšanina.

EPA-EFE/Stephanie Lecocq
EPA-EFE/Stephanie Lecocq

Povezane vesti

Geret Bejl je stigao u Totenhem, vratio se u svoj klub posle sedam godina, ali je na udaru kritičara zbog slabijih partija.

Nakon poraza od Antverpena, Bejl je jedan od "dežurnih krivaca", ali je Murinjo okrivio čitav tim, a usput je branio Velšanina poredeći ga sa Mesijem i Ronaldom.

"Reći ću vam nešto, sedam godina je dug period, zato prestanite da merite i analizirate... koji igrač na svetu je isti kakav je bio pre sedam godina? Nije uopšte stvar u tome da li je bolji ili lošiji, već koliko se promenio. Na primer, pogledajte Mesija i Ronalda, uporedite ih sada i pre sedam godina. Igraju u drugim delovima terena, na novim pozicijama, zato što su se transformisali i nisu više isti. Moraju da rade više za tim i da dobijaju veću pomoć od saigrača. Ista stvar je i sa Bejlom, koji nije isti, naravno da se promenio", rekao je Murinjo.

Čekamo da vidimo da li će Bejl konačno proraditi, Totenhem u nedelju od 20.15 dočekuje Brajton.

Ako mi smemo da damo svoj komentar, zaista je bilo smešno porediti Bejla sa Mesijem i Ronaldom i pre sedam godina, a kamoli sada, kada je Velšanin već jedno dve sezone mislima na golf terenu i češće je po "bolnicama" zbog povreda. S druge strane, svi znamo koliko su Mesi i Ronaldo i dalje najposvećeniji i da jedini traju ovoliko koliko traju...

No, videćemo šta će iz njega izvući ove sezone Žoze Murinjo. Nekada je bio maher da oživi ovakve igrače...

Tiket

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Friday, 30.10.2020
23:45

Pre 7 godina je izlizani imao telo petnaestogodišnjeg dječarca sa 0.75% masti, ali je u međuvremenu morao da sazri i da malo dobije na masti kako bi nadmašio Usain Bolta, Sotomayora i Jordana. Porediti golfera koji se nije video u LŠ, naročito u završnici dok je izlizani sam osvajao LŠ maestralnim partijama u polufinalnim i finalnim utakmicama, sa najvećim svih vremena u galaksiji, a i šire, gore je od bogohuljenja. :D