Murinjov "Boksing dej" iz košmara, mogu li "Pevci" da preokrenu situaciju?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.12.2019.
14:26
Izvor: Sportske.net

Totenhem gubi nakon 45 minuta igre na svom stadionu.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Počeo je čuveni "Boksing dej" i u Premijer ligi, Totenhem je otvorio 19. kolo na svom stadionu protiv Brajtona.

"Galebovi" su u prvom delu sezone naneli težak poraz "Pevcima" na svom stadionu (3:0), a nakon 45 minuta igre na severu Londona vode sa 1:0.

Totenhem ima problema u organizaciji napada, Brajton je bio konkretniji rival, ali su do pogotka ipak prvi došli Sparsi.

Igrao se 24. minut kada je Kejn prihvatio odličnu loptu Vinksa i zatresao mrežu Metija Rajana.

Ipak, usledila je provera, a iz VAR sobe je doneta odluka da se gol poništi zbog ofsajda u kojem se našao kapiten Totenhema.

Nekih 10ak minuta kasnije slobodan udarac za Brajton sa desne strane, Paskal Gros ga je odlično izveo, Vebster je još bolje skočio i glavom matirao Gazanigu za vođstvo "Galebova" u Severnom Londonu.

Do kraja nije bilo promene rezultata, moraće Murinjo nešto da menja na poluvremenu, kako su napadi njegove ekipe bili poprilično jalovi u prvih 45 minuta.

Portugalski stručnjak je pre utakmice izjavio i da mu je danas uginuo pas, pa je početak Boksing deja zaista košmaran za trenera Totenhema.

Videćemo da li njegovi igrači mogu da preokrenu situaciju u drugom poluvremenu, a OVDE pogledajte u kojim postavama su "Pevci" i "Galebovi" istrčali na teren od prvog minuta.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke