Murinjov neslavni povratak na "Old Traford", prvi poraz "Posebnog" na klupi Totenhema režirao Rašford!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 04.12.2019.
22:27
Izvor: Sportske.net

Pobede i za Čelsi, Lester, Sautempton i Vulvse.

EPA-EFE/Lynne Cameron
EPA-EFE/Lynne Cameron

Povezane vesti

Mančester junajted - Totenhem 2:1 (1:1)

Poveli su "Đavoli" u ranoj fazi, igrao se sedmi minut kada je Rašford raspalio u bliži ugao iz kaznenog prostora rivala, Gazaniga nije najbolje reagovao, pa se mreža gostiju zatresla.

Usledio je bizaran trenutak, kada je Danijel Džejms u padu praktično povredio Murinja, više OVDE.

Nakon toga još dve dobre prilike za Rašforda, ali je Gazaniga bio na visini zadatka, nakon jedne intervencije argentinskog golmana lopta je pogodila i prečku.

A onda, u finišu prvog dela igre, inicijativa gostiju iz prestonice, De Hea brani pokušaj Orijea, lopta se odbija do Alija, koji majstorskim potezom vara čuvare i potom trese mrežu "Đavola" za 1:1.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, da bi nakon samo četiri minuta igre u nastavku Junajted dobio jedanaesterac.

Markus Rašford je preuzeo odgovornost i matirao Gazanigu po drugi put na meču za novo vođstvo Junajteda.

Dobra igra "Đavola" u nastavku, napadi Totenhema su bili poprilično jalovi, uveo je Murinjo potom i Eriksena, Ndombelea i Lo Selsa, ali se ekipa Ole Gunara Solskjera jako dobro branila, te je sačuvala minimalnu prednost i upisala jako važan trijumf.

Čelsi - Aston Vila 2:1 (1:1)


Poveli su "Plavci" u 24. minutu, Temi Abraham je bio strelac u 24. minutu, na asistenciju mladog Džejmsa.

Uspeli su gosti da poravnaju rezultat, Trezege je pogodio u 41. minutu na asistenciju Elmohamadija.

Sa 1:1 se otišlo na odmor, da bi nakon samo tri minuta igre u nastavku Maunt vratio prednost ekipi Frenka Lamparda.

Bilo je prilika na obe strane u nastavku, ali je Hiton uspeo da odbrani pokušaje Pulišića i Vilijana, dok je Kepa u finišu zabeležio sjajnu intervenciju nakon pokušaja Daglasa Luiza.

Lester - Votford 2:0 (0:0)

Mučio se Lester protiv fenjeraša, ali je nastavio da niže pobede.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali je Lester dobio penal u finišu, koji je ipak poništen nakon intervencije iz VAR sbe.

Nakon 10ak minuta igre u nastavku, novi penal za "Lisice", ali ovoga puta nije poništen, pa je Vardi dobio priliku da donese predost domaćem sastavu.

Nije je propustio, precizan je bio sa kreča za 1:0, njegov 14. gol ove sezone.

Sve dileme je otklonio Džejms Medison u petom minutu nadoknade, kada je zatresao mrežu "Stršljenova" na asistenciju mladog defanzivca Džastina.

Sautempton - Norič 2:1 (2:0)


Poveli su "Sveci" u 22. minutu preko Denija Ingsa, da bi u 43. minutu Bertran povisio na 2:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, gosti su se vratili u meč u 65. minutu, kada je Puki smanjio na 2:1.

Do kraja ipak nije bilo promene rezultata, vrlo bitna pobeda za ekipu Ralfa Hazenhitla.

Vulverhempton - Vest Hem 2:0 (1:0)

Sjajni "Vukovi" su nastavili da beleže odlične rezultate, slavili su protiv ekipe Manuela Pelegrinija na svom terenu.

Poveli su u 23. minutu, strelc je bio Dendonker, na asistenciju Mutinja.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u 86. minutu rezervista Kutrone postigao svoj drugi gol u Premijer ligi za konačnih 2:0, bivšem napadaču Milana asistirao je mladi Neto.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

49 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 05.12.2019
12:34

Murinju daj Barcelonu on ce igrati na kontre zatvoreno ili na taktiziranju.Ovaj Tottenham ima u svim linijama sredjenu ekipu ,ova ekipa je zadnjih nekoliko sezona igrala napadacki i ofanzivan fudbal.Ako je igdje Murinjo dobio priliku da pokaze nesto drugacije to je mogao uraditi u nastimanom timu kao sto je Tottenham.Nazalost taj se nikad nece promjenit mislim da su trebali uzeti drugacijeg trenera ovako nezz koliko ce biti u plusu sto je Poketino otisao jer nisu doveli trenera koji igra napadackim stilom koji odgovara ovom timu Tottenhama.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 05.12.2019
10:03

S obzirom da je Junajted trenutno raspad od tima, da je Totenhem kvalitetniji i da ih Murinjo zna 'kao krnjavu paru', ovo je los znak za Murinja.

avatar
IZIO
Thursday, 05.12.2019
09:49

Iskreno zelim jak Man Utd, bravo za igru i zasluzenu pobedu.

avatar
scofield
Thursday, 05.12.2019
01:09
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 05.12.2019
00:50
avatar
Red blood
Thursday, 05.12.2019
00:46

Prvo poluvreme sam gledao,u drugom sam se bazirao na Liverpul..ali kad god sam pogledao,Junajted je napadao.
Nista mi nije jasno.
Od toga da je Murinjo gostovao timu koji jako dobro poznaje i prosao ovako,do toga da Junajted protiv rivala koji se bore za opstanak nije u stanju da stvori 3 dobre sanse,a nadigra jako dobar Totenhem.

avatar
StefMU
Thursday, 05.12.2019
01:49

Sad ce ti bata objasniti :) Vidis Solser je, sto bi se reklo, "one trick ponie", sto znaci da zna samo jednu taktiku da implementuje, zato forsira formaciju 4-2-3-1 iako nemamo krstenog napadackog veznog. Igramo odlicno protiv top 6 timova jer su oni skloni napadanju, dok slabiji timovi parkiraju autobus i cekaju kontru, to je dobro za njih jer mi nemamo kvalitetnu sredinu a ni napad, brzina nam je kljuc igre. To ti je to

avatar
The Red Army
Thursday, 05.12.2019
02:23

I nije samo totenhem, sve utakmice protiv jacih ekipa odigraju dobro, dobili lester, celzi dva puta, jedini otkinuli bodove liverpulu s tim sto mogli i da pobede, totenhem i nereseno sa arsenalom gde su isto bili bolji a bodove gube protiv ekipa sto su u donjem delu tabele 🤷‍♂️

avatar
RedDevilSRB
Thursday, 05.12.2019
00:40

Utakmica pomalo mrtva. Junajted mora da počne da guši napade protivnka. Odbrana nam nije baš toliko ubedljiva sa bi davali protivniku toliko slobodnog prostora za igru. De Hea je po meni večeras junak. Dosta dobrih odbrana. Podsetio me je na najbolje dane svoje karijere. Nisam nešto optimističan po pitanju utakmice sa Sitijem jer ako se ovako prepusti sloboda njihovom veznom redu mi tu nemamo šta da tražimo. Da u poslednjih nekoliko kola nismo prosipali onako bodove poraz protiv prvaka lige ne bi bio toliko strašan ali sad mora da se ide na pobedu. Videćemo šta će biti.

avatar
mrancic
Thursday, 05.12.2019
00:17

Rasford eksplodirao.Dejms bez dobrog veznog ne moze bolje.Pereira ni sut ni dribling ni asistencija.U januaru,sa novim trenerom kupiti spica i veznog.Mek Tominej da ne leti mnogo napred,bice on odlican centralni vezni.Mora se forsirati Grinvud,danas je bio bez lopti u napadu.Totenhem slab.

avatar
Jagger86
Thursday, 05.12.2019
08:37

Tottenham realno odigrao slabo. Gol Alija je nedopustiv, čini mi se da je tako United već na sličnu foru primio gol pre par kola, katastrofa. Klupa je tanka , svidja mi se koliko je Rashford dobio na samopouzdanju , ali je problem što nemamo trenutno backup plan ako se on markira, i mislim da će to biti ključna stvar protiv Cityja, mada možda se desi neki čudo,ipak je to derbi. U svakom slučaju treba Unitedu konstantnost od 3-4 vezane pobede da bi se reklo da ide na bolje. Videćemo u narednim mečevima.

avatar
IZIO
Thursday, 05.12.2019
09:55

Mislim da ovu sezoni man utd je odigrao samo 2 puta ovako dobro, i to bas protiv celsi i tottenham, Mislim da bez pogba ste jaci, samo trebaat tri pojacanja Ndidi Zaha i Eriksen

avatar
Solskjerove bebe
Thursday, 05.12.2019
00:03

Ova nam pobjeda samo oci zamaza,toliko....

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 04.12.2019
23:56

Malo srece kod gola Maunta ali i Aston Vila je dala komican gol, bili su zreli za poker ali je Hiton dobro branio. Moraju davati vise golova kad vec stvaraju toliko sansi, u protivnom West Hem i Sefild se vrla lako mogu ponoviti.

avatar
Stretford END 1878
Wednesday, 04.12.2019
23:49

Sa kakvim timom mi pobedismo ovakav Totnem ovo je neverovatno. Nije mi jasno kako zna ekipu da motivise za velike utakmice svaki put bez greske, a sa slabijim timovima 2 klase ispod.

avatar
Adi237
Thursday, 05.12.2019
00:06

Tacno tako ni sam ne znam kako dobro odigramo derbije a davljenici nas pobjede ili odigramo nereseno.. pobjedili celzi,evo i totenhem otkinuli liverpulu bodove i to primili gol na kraju utakmice...ja sam siguran da cemo i protiv sitija odigrati dobro ali nismo konstatni moramo iste partije pokazati i protiv slabijih timova na papiru.

avatar
Stretford END 1878
Thursday, 05.12.2019
08:57

Da, valjda ce se vratiti jos neko protiv Citija jer Fred i Pereira su katastrofa.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 05.12.2019
07:35

Ako se setis pre Murinja u Celsiju sta je radio u drugom mandatu. Isto tako nikog od slabiji nije mogao da dobije a derbije resavao. Zato sto je bas koristio kontre i brzinu svoji napadaca bas kao sad Solskijer. Pre kod Celsija letili su u kontre Vilijan, Azar, Oskar... dok je kod Junajteda sada to Rasford, Dzejms,Lingard... Nazalost takve ekipe ne znaju igrati protiv timova koji se brane kao i on a onda tu padaju i prosipaju bodove

avatar
The Red Army
Thursday, 05.12.2019
02:25

I lester dobili i nadigrali arsenal

avatar
StefMU
Thursday, 05.12.2019
01:51

Da vam objasni bata :D Solser je, sto bi se reklo, "one trick ponie", sto znaci da zna samo jednu taktiku da implementuje, zato forsira formaciju 4-2-3-1 iako nemamo krstenog napadackog veznog. Igramo odlicno protiv top 6 timova jer su oni skloni napadanju, dok slabiji timovi parkiraju autobus i cekaju kontru, to je dobro za njih jer mi nemamo kvalitetnu sredinu a ni napad, brzina nam je kljuc igre.

avatar
Mitar YNWA
Wednesday, 04.12.2019
23:45

Slab Totenhem, nisam ocekivao ovako bledu partiju od njih, Murinjo nastavlja po starom, malo jaci protivnik i odmah bunker, nece se taj nikad promeniti.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 05.12.2019
12:29

A ima ekipu da protiv svakog igra otvoreno i napadacki ,uostalom takav Tottenham je igrao rame uz rame sa svima u PL i LP .

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 07.12.2019
15:30

Mislim da on nije za Tottenham glupo je sto su ga doveli njima je trebao neko ko ce igrati ofanzivan napadacki fudbal samo neko ko ce biti bolji od Poketina sto se tice trofeja.Murinjo zna kako se do trofeja dolazi ali mislim da ce pokvariti tim i igru Tottenhama.Ipak ovaj tim je dosao do finala LP prosle godine i konstantno bio u top 4 zadnjih nekoliko sezona uz jako dobru i napadacku igru.Murinjo je sada dobio sansu da se promjeni i da se prilagodi modernom fudbalu a ne standardnoj bunker kontraskoj igri ali on se izgleda nikada nece promjeniti kao sto si rekao.

avatar
Mitar YNWA
Saturday, 07.12.2019
00:45

Negde je on zestoko skrenuo sa svog puta, u Celsiju u prvom mandatu igrao je cvrst fudbal ali ne i bunker, takvom igrom dozvoljavao je protivnicime tak po koju sansu po mecu, nekad nebi ni sutnuli u gol a u sad mu Junajted u prvih 30 minuta stvori 10 opasnih sansi, to je potpuno drugi fudbal i nacin odbrane nego sto su igrali Celsi i Inter, tom ranijem fudbalu mora da se vrati ali cinimi se da ne zna kako.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 04.12.2019
23:44

Od komentara pusteni samo moji, da se zna ko je ovda glavna faca💪💪💪💪💪

avatar
Red blood
Thursday, 05.12.2019
00:48

Bravo brate moj!
Upravo si doziveo najveci uspeh u zivotu!!!

avatar
Red blood
Friday, 06.12.2019
13:42

Ajde udahni duboko i ponovo napisi odgovor,ovaj ti izgleda nisu odobrili.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 04.12.2019
23:41

Super. Dobra utakmica. Trebalo je biti jos golova ali nije nas pratila sreca. Nervira me samo konstantna nesigurnost obrane. Svaki nam napad skoro gol u zadnji 5 utakmica. Pitam se jos samo koliko kredita ima Zuma i Azpi pa da su konstano medju najslabijima a konstanto u prvi 11?

avatar
Lol xxxxxxxx
Thursday, 05.12.2019
03:48

Danas su bas ova druga dvojica odigrali losije u odbrani . Obojica su krivi za gol koji je primljen i Kristensen i James.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 06.12.2019
12:16

Ja ne mislim tako.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 05.12.2019
12:38

Nadam se da se Rudiger sto brze vraca a sto se tice Azpija msm da bi trebalo malo vise forsirat Jamesa i Emersona na bekovima.Ne bi bilo lose isto isprobat kako bi Kristensen se snasao sa Tomorijem npr u odbrani.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 04.12.2019
23:31

Preskocen i totenhem, do nove godine eto nas u top4, jedino u tome mogu da nas ometu vukovi ako nastave da pruzaju dobre partije

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 04.12.2019
23:28

To je samo totenhem, nek se spremi city, ove sezone smo posebno inspirisani za topljenje plastike

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 04.12.2019
23:57

Razvalice vas Siti, dobijete retko kad mec i to samo ako vam poklone penal kao veceras. Pipnuo ga nije.

avatar
murjak
Thursday, 05.12.2019
10:17

@NikkiCFC ne znam čemu uopće se zamarati izjavama ovog dječačića :)

avatar
Adi237
Thursday, 05.12.2019
08:35

Tvoj problem nije veliki odes samo oftmologu i zacas bude resen problem...kako bolan nije nagazio mu nogu da je tako kako ti kazes var bi ponistio odluku sudije...ima dosta situacija kad je drugim klubovima sviran penal a nama nije a isto igranje rukom konkretno liverpulu sviran penal a nama nije bila je i slika isti polozaj ruke i lopta udarila protivnickog igraca u istio dio ruke i nama nije sviran penal...tako da te price da smo.radi penala pobjedili nisu tacne jer se vidi da je rashfordu nagazio nogu i samim time.ga sapleo.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 05.12.2019
00:33

Tako ste pisali i da ce nas razvaliti celsi pa popiste 6 komada, tako pisaste da ce nas razvaliti luzeri pa i dalje kukaju na sudije

avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 05.12.2019
00:32

Bez penala ne možete ništa, sramota...