Na Emirejtsu odlučili o Artetinoj sudbini, zna se i šta je prioritet u januaru

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 21.12.2020.
10:00
Izvor: Sportske.net

Čini se da u Arsenalu neće brzati sa smenom mladog stručnjaka.

EPA-EFE/Catherine Ivill
EPA-EFE/Catherine Ivill

Povezane vesti

Menadžer Arsenala Mikel Arteta dobiće podršku kluba u januarskom prelaznom roku gde je kao prioritet označeno dovođenje kreativnog veznog fudbalera.

Uprkos seriji loših rezultata, koja je londonski klub dovela u poziciju da više brine o ishodima utakmica timova koji se bore za opstanak, sa Ostrva stižu signali da je Arteta blindiran.

Strah od eventualne borbe za opstanak ujednio je sve na Emirejtsu, a oni će pokušati da ga preduprede dovođenjem kreativnog veziste.


Poznato je da najkreativniji fudbaler u redovima "tobdžija" Mesut Ozil nije uvršten na spisak igrača za ovu sezonu, što je odluka koja se nije pokazala kao ispravna.

Vremena za čekanje nema mnogo, Arsenal je posle 14 kola osvojio isto toliko bodova i deli ga samo četiri boda od zone ispadanja.

U poslednjih pet kola osvojili su samo bod, a na tri boda u ligi čekaju još od 1. novembra i pobede protiv Mančester junajteda.

Prvu narednu priliku za beg iz rezultatske krize imaće već u utorak uveče protiv Mančester sitija u četvrtfinalu Liga Kupa.

Zatim im sledi pakleno gust raspored i mečevi protiv Čelsija, Brajtona i VBA u razmaku od svega sedam dana.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke