Na pomolu novi sukob Pereza i Zidana, Florentino ima veliku zamerku!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 13.04.2020.
13:35
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Madriđana nezadovoljan pravcem u kojem ide transfer politika kluba.

Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
Foto: EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Zinedin Zidan troši svoj drugi mandat na klupi Real Madrida sa kojim se naosvajao trofeja, ali izgleda da nije baš sve tako idealno.

Prvi čovek Madriđana Florentino Perez zamera Francuzu jednu veoma upadljivu stvar - stvaranje ekipe u kojoj ima ili će tek biti Francuza.

Sasvim je uobičajena stvar u fudbalu da trener forsira svoje sunarodnike u koje po prirodi stvari često veruje više nego ostalima, ali Perez na to ne gleda naročito blagonaklono, piše Don Balon.

Na Zizuovoj listi želja se nalazi Kamavinga, Kante, Čerki i Pogba što bi moglo dodatno da poveća broj igrača iz frankofonih zemalja.

Sa druge strane, Perez preferira domaće igrače i Južnoamerikance, pa su tako u proteklih nekoliko godina Real pojačali igrači poput Vinisijusa i Rodriga.

Problem u najavi?
Bonus

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 13.04.2020
23:40

Sasvim je prirodno da Perez ne veruje kako su Alžirci dobar izbor za Real. :D

avatar
Provokator
Monday, 13.04.2020
13:53

Ako je 11 najboljih igraca sveta, na svakoj poziciji na terenu , iz Francuske ili tog govornog podrucja(kolonija) , onda je logicno da ih svaki trener zeli. Ali , da li su ? Treba biti objektivan i fudbalere dovoditi , gledajuci ono sto mogu da donesu klubu , koliko dugo to mogu i ono sto klubu najvise treba. Da li bilo koji od pomenutih Francuza , moze da donese Realu vise od nekih drugih igraca koji bih ih kostali , okvirno isto?

avatar
NikkiCFC
Monday, 13.04.2020
17:42

Ne. Francuzi su sad mnogo dominatni. Ocekujem da osvoje i naredni Euro i posle opet svetsko.