Najlepši poklon kapitenu - Ajntraht ostao u Bundesligi, Gaćinović ključni čovek!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.05.2016.
22:27
Izvor: Sportske.net

Ekipa Ajntrahta iz Frankfurta večeras obezbedila opstanak u Bundesligi, posle minimalne pobede na gostovanju u Nirnbergu. Naš Mijat Gaćinović ponovo odigrao ključnu ulogu!

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

U senci šokantne vesti da je kapitenu Ajntrahta Marku Rusu otkriven tumor, odigran je dvomeč baraža za plasman u Bundesligu, između Ajntrahta i Nirnberga.

Podsetimo, Rus je i pored svega nastupiio u prvoj utakmici, koja je završena rezultatom 1:1, a jedini pogodak za klub iz Frankfurta je postigao naš Mijat Gaćinović.

Večeras je odigran revanš u Nirnbergu, gde je Ajntraht bez Marka Rusa u sastavu, slavio sa 1:0, golom Harisa Seferovića u 66. minutu meča, posle fenomenalne asistencije Gaćinovića.

Taj pogodak možete da pogledate OVDE.

Do kraja su gosti bez većih problema sačuvali stečenu prednost, mada je u 89. minutu meča Niklas Fulkrug imao dobru priliku da meč uvede u produžetke.

Mijat Gaćinović
je odigrao svih 90 minuta u pobedničkoj ekipi i najavio da će u sledećoj sezoni imati mnogo značajniju ulogu u ekiipi Ajntrahta.

Osim njega, večerašnjem trijumfu je doprineo i Aleksandar Ignjovski, koji je priliku da zaigra dobio u 69. minutu, kada je zamenio Čendlera.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
<<<erez la cabeza>>>
Tuesday, 24.05.2016
10:13

Dobar je Mijat, ali mu fali dosta misicne mase...sitannje za top 3 lige....ali potencijal veliki, nadam se dobrom krilnom igracu za repre.sledecih godina

avatar
3x3
Tuesday, 24.05.2016
01:00

Dobar je igrac Gacinovic. I te kako moze da se iskoristi jer je dosta prodoran i treba cesce da dobija sansu.

avatar
Krešo Arsenal
Monday, 23.05.2016
23:38

Hrvat trener, Srbin u igri dobitna kombinacija...;)