Najnoviji naslov "Marke" je veliki udarac za Luku Jovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.10.2019.
12:32
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler ima problema da postigne gol.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Luka Jović i dalje nije postigao gol u dresu Real Madrida, i dalje čekamo njegov prvenac i verujemo da će nakon njega biti daleko drugačija situacija po srpskog napadača.

Ipak, ugledni svetski mediji kao što je španska "Marka", nikako ne mogu da mu pomognu naslovima kao što je poslednji u nizu.

"Luka Jović - najneproduktivnije pojačanje na poziciji napadača u Real Madridu poslednjih godina" glasi naslov popularnog medija u Španiji.

U tekstu stoji da niko od pojačanja Real Madrida uključujući čak i Adebajora ili Huntelara nije imao toliki golgeterski post kao Jović.

Naime, srpski fudbaler će izbrojati 63 dana od debija za Real Madrid kada njegov tim bude igrao na Majorci.

Sa druge strane, treba imati u vidu da je Luka Jović igrač koji je proveo na terenu svega 218 minuta, da je imao nekoliko dobrih poteza kao u meču sa Viljarealom, kao i da mu je čist gol poništen zbog navodnog ofsajda.

Na kraju teksta novinar "Marke" napominje da je još rano bilo šta govoriti, ali da će Jović morati da se bori sa negativnim rekordima u Realu i da nije kasno da okrene stvari na svoju stranu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Saturday, 12.10.2019
22:43

Luka, uzmi ti lepo pare ove godine. Isteniraj kako valja sa dobrim igracima. Znacice ti. Trazi transfer a onda ce se vec pojaviti Atletiko, Dortmund, Inter ... Bez brige, nema za tebe zime. Ako si posle pada forme i tribina kod Bozovica, grejanja klupe u Benfici otisao i izdominrao sa Rebicem u tom trenutku prosecnoj ekipi napravio bum. Uopste ne sumnjam da ce uz adekvatnog saigraca opet masina biti na visokom nivou. Real je pretezak za bilo sta... Jos je plus Real u bunilu. Kupuju sta stignu nista nisu doveli sta valja. A i sto dovedu ne pustaju da igra. Ne moze Florentino da se dozove od odlaska Ronalda. Modric i Kros igraju sa pola gasa, golmana koga je on doveo ne moze da se pokrene (i ako mislim da je jos uvek u 5 samo formu da vrati) pukli su ako ne dovedu Mbapea, Kantea, Eriksena. U prevodu 500+ miliona...

avatar
Misosesic
Saturday, 12.10.2019
19:13

Zar ova Marka ne bi trebala pomagati Realu a ne stvarati dodatni pritisak na ekipu koja je već pod velikim pritiskom.

avatar
Делија_момак
Saturday, 12.10.2019
16:01

Очекивано, почеле су пљувачине од увек објективне и реалне Марке!

avatar
Badr Hari
Saturday, 12.10.2019
14:11

Ne vidim kako bi jedan postignuti gol ili izostanak ovog naslova španske 'Marke' promenio činjenicu da je debeli Jović pojmaš? Verovatno isto ko što je i pisanje da mu je 'poništen čist gol zbog navodnog ofsajda' 'promenilo' činjenicu da mu je poništen potpuno neregularan gol zbog čistog ofsajda. Ili k'o što je dolazak Jovića u Real Madrid 'promenio' činjenicu da Perez nikada takvog pojmaša nije doveo, a kamoli platio i blizu 60 m€,

avatar
BlueBoy84
Saturday, 12.10.2019
17:29

Sta ti pišeš. Ili je sarkazam?

avatar
REVØLT
Saturday, 12.10.2019
12:48

''Sa druge strane, treba imati u vidu da je Luka Jović igrač koji je proveo na terenu svega 218 minuta, da je imao nekoliko dobrih poteza kao u meču sa Viljarealom, kao i da mu je čist gol poništen zbog navodnog ofsajda.'' Nikad necu zaboraviti koliko su navijaci Mancestera cekali na prvi gol Forlana, a i mi na prvenac Rui Koste iako on nije bio napadac :-D

avatar
Offside
Saturday, 12.10.2019
12:44

Za tih 60 dana je odigrao ukupno 60 min,MOZDA...Na svakoj utakmici poslednjih 5 min je njegovo i sta moze da se uradi u tom periodu?Genijalna Marka,precizna i iskrena kao i uvek ali za malo...Luka pakuj ti kofere i bezi u Bundesligu,kod nas ocigledno neces dobiti ono sto zasluzujes i sto ti pripada a sigurno mozes da zacepis usta ovakvim "novinarima" iz "odlicne" Marke!