Najveća čast, Kristijano Ronaldo dobija svoj stadion!

Autor: Stefan Matić
subota 12.10.2019.
20:54
Izvor: Sportske.net

Velikan želi da se oduži svom nekadašnjem igraču.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Reprezentacija Portugala je sinoć lako savladala reprezentaciju Luksemburga rezultatom 3:0, golove na stadionu "Žoze Alvalade" u Lisabonu su postigli Bernardo Silva, Kristijano Ronaldo i Gonsalo Guedeš. Sam fudbaler Juventusa je postigao svoj 699 gol u karijeri tako da bi protiv Ukrajine u narednom kolu za dva dana mogao da stigne do lepog jubileja.

Utakmica igrana na stadionu Sporting Lisabona je bila zanimljiva i zbog toga što je predsednik kluba najavio promenu imena ovog velelepnog zdanja u čast najpoznatijem sinu Portugala.

"Kristijano jeste i uvek će biti jedan od najvećih simbola našeg kluba. Ponosni smo što nas ljudi povezuju sa Ronaldom, najboljim igračem na svetu. Ideja promena imena stadiona je tu, ne odbacujemo je štaviše bili bi ponosni", izjavio je Frederiko Varandas za "Tutosport".

Stadion trenutno nosi ime osnivača kluba, za sada nezvanično postoje tri verzije novog imena terena u Lisabonu. To su 'CR7 Arena', 'Kristijano Ronaldo Stadion' i najpopularnija, mešavina istorije i sadašnjosti 'Estadio Žoze Alvalade CR7'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke