Najveći talenat Arsenala: "Vilšir mi je uzor!"

Autor: Pavle Lazarević
četvrtak 21.04.2016.
16:50
Izvor: Sportske.net

Dešava se i to - kontraverzni, sada već bivši talenat, Džek Vilšir je inspiracija mladom saigraču!

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Mladi ofanzivni vezista Arsenala, Aleks Ivobi imao je samo reči hvale za klupskog kolegu i posrnulog engleskog potencijala, Džeka Vilšira.

"Kada sam počeo da treniram sa prvim timom, Vilšir mi je mnogo pomogao, a to čini i danas. Neverovatan je sa loptom, vrlo lako pronalazi prazan prostor i iskreno, ugledam se na njega.

Veoma je kreativan, najviše mi se dopada njegova kretnja bez lopte i kako je uvek slobodan kada treba da date pas. To je nešto što mi iz akademije upijamo i pokušavamo da uradimo na treningu. On je velika inspiracija za nas
", rekao je mladi univerzalac.

Vilšir je van terena još od avgusta prošle godine, kada je povredio koleno tokom treninga, a očekuje se da u naredna četiri kola Premijer lige nađe svoje mesto u Vengerovoj ekipi, nakon što se u potpunosti oporavio od povrede.

Ovo je, definitivno, vrlo zanimljiva izjava 19-godišnjeg Ivobija, jer je svima već dobro poznat čest neprofesionalizam Džeka Vilšira. Ipak, očigledno da unutar trening centra, ovaj 24-godišnjak dosta pomaže mladim igračima i ponaša se mnogo pristojnije, nego u javnosti.

Vilširovi fudbalski kvaliteti ne dolaze u pitanje, ali će ga ova dugoročna povreda verovatno koštati mesta u reprezentaciji Engleske, za Evropsko prvenstvo, koje se igra u Francuskoj u junu ove godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 21.04.2016
22:49

Vilsir je mogao biti veliki ali povrede i luda glava ga sprecavaju...

avatar
bebel
Thursday, 21.04.2016
17:23

Kod Wilsheara mi se najviše sviđa što može popit litar viskija, a ništa se ne primijeti na njemu, dodao je Iwobi. Nevjerovatno je da Jack puši dvije kutije cigareta dnevno, a nema poteškoća sa disanjem u toku utakmice (možda zato što ne igra već godinu dana). Odlično se snalazi u tučama kad ka opkoli više protivnika, za razliku od mene, koji uvijek dam petama vjetra, rekao je na kraju mladi Iwobi...

avatar
Everton FC
Thursday, 21.04.2016
17:07

Vilser ce verovatno dobiti 3 starta do kraja sezone, dovoljni da se dokaze, jer on uvek igra fenomenalno, nema formu