Napadači širom sveta, budite kraj telefona, možda vas uskoro Barsa pozove!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 12.01.2020.
16:29
Izvor: Sportske.net

Barsa mora u prinudan šoping.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Nove loše vesti za Ernesta Valverdea i Barselonu.

Naime, Luis Suarez je danas uspešno operisan, u pitanju je bio zahvat na meniskusu desnog kolena, isti problem ga je mučio i prethodne sezone.

Očekivalo se da Urugvajac bude par sedmica van stroja, ali kako prenosi "Mundo Deportivo", Luis Suarez će provesti četiri meseca van terena!

Jasno, ovo je ogroman problem i Barsa će morati da angažuje još jednog napadača, do sredine februara je povređen i Usman Dembele.

Još uvek nema informacija ko bi mogao da stigne na "Kamp Nou", prethodnih sezona se spekulisalo da bi mogli da potpišu kratkoročnu saradnju sa nekim iskusnijim napadačem, minulog januara su tako u svoje redove doveli Kevina Princa Boatenga, mada taj eksperiment nije najbolje uspeo.

Svojevremeno je zbog sličnih problema Barsi bio interesantan i Odion Igalo, bivši napadač Votforda, koji je već par godina u Kini.

Spominjao se i Falkao, s ozbirom da je Galatasaraj bez većih problema pustio Rajana Babela da se vrati u Ajaks, možda dozvole i "El Tigreu" da kao pozajmljen igrač brani boje Barselone do kraja sezone.

Moraće Barsa uskoro da angažuje i neko kvalitetnije ime u špicu, Suarez je u poznim igračkim godinama, povrede ga sve češće muče, ali će tu priču bez sumnje ostaviti za naredno leto.

Ove zime bi zbog novonastale situacije Kataloncima mogao da bude interesantan i Kšištof Pjontek, kojeg merka i Totenhem, Poljak je izgubio mestu u prvoj postavi na "San Siru", a možda nas Barsa i iznenadi nekim novim imenom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dembe
Sunday, 12.01.2020
23:06

Menije je mob isključen zbog baterije ali ja sedim pored fiksnog telefona i čekam poziv 🤣🤣🤣

avatar
Dembe
Sunday, 12.01.2020
21:23

Ja sam 24 sata pored telefona čekam 🤣🤣🤣🤣

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 12.01.2020
18:55

21 vek je, koliko ja znam telefon je blizu njih, u svakom trenu. Osim ako napadaci imaju samo fiksni.

avatar
Uncounquered
Tuesday, 14.01.2020
18:14

Pa taj fiksni na zicu/kabl samo mozda jos mi u Srbiji koristimo :D

avatar
JC\'90
Sunday, 12.01.2020
18:34

K.P.Boateng part II

avatar
P. S.
Sunday, 12.01.2020
18:04

Ovakve stvari se jasno planiraju i u mnogo manjim klubovima od Barse i za mnogo beznačajnije fudbalere, sve i da Suarez već nije imao problem sa tim kolenom. Kol'ko se sećam Grizman je doveden da čak i zameni Suareza, pa je ubrzo promovisan u pomoćnog levog beka sa povremenim izletima na neke pozicije polušpica ili tako nešto. Sa druge strane Dembele je doveden da... pa da bi se upgrade-ovao Bartomeuov bankovni račun, a i 'smirile strasti' zbog odlaska Neymara.

U svakom slučaju odlazak Suareza na operaciju jasno ukazuje da su se pomirili sa onim što nam je odavno jasno (da je ova sezona za Barsu završena što se trofeja tiče), pa uz nabavku novog Kevina Princa Boatenga da se sezona mirno privede kraju.

Na sve to mi ukazuje i Barsin način igre protiv Atletika (koji se razlikovao od skoro svega viđenog ove sezone) sa idejom da vide gde su, šta su i koliko zapravo mogu, pa kada su videli onda je usledilo sve ovo.

avatar
Mirjevac
Sunday, 12.01.2020
21:53

Puno pisano ami mista nije napisano! Barca je protiv Atletika pokradjena, dva penala nad vidalom nije sudjena, a za atletiko je sudjen jedan a golman ga nije ni pipno, to se videlo iz aviona, dva gola poniscena, barca ih je vezivala u cvor, ali sudija je zavrsio poso! Evo sad gledam utakmicu Real protiv Atletika, sudija ce da zavrsi poso za real, tako da se to ocevidno videlo da atletiko pobedi barcu posto je on slabiji protivnik realu od barce! To je sto se tice barcine igre protiv atletika! Sto se tice igraca barca ima odlicne iigrace ima cak i za prodaju i to su isto dobri igraci! Sad igrac kojeg je klub kupio onga moze postavi na bilo koju poziciju, tako da pises ovde da je ovaj igrac doveden za ovo, onaj za ono, vaöjda su oni svi koje si spomenuo barcini igraci! Barca je institucija i ona osvaja trofeje, osvaja a ne kupuje, kao sto to rade neki klubovi!

avatar
REV
Sunday, 12.01.2020
17:34

Bas sam se pitao da li cete ga spomenuti:-D Samo otkup i to odmah po mogucstvu, ne odgovara nam pozajmica.

avatar
Samo Barca!!!
Sunday, 12.01.2020
17:32

Carlos Vela se isto pominje vec neko vreme