Napoli ima "svog Totija"!

Autor: Pavle Lazarević
četvrtak 21.04.2016.
16:00
Izvor: Sportske.net

U drugoplasiranom timu Serije A prave projekat za budućnost i nadaju se da bi mogli da zadrže jednog od najboljih igrača do kraja karijere.

BETA/AP Photo/Salvatore Laporta
BETA/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Jedna od najsvetlijih tačaka popularnih "Napolitanaca" ove sezone je Lorenco Insinje. On je produkt njihove škole fudbala i u klubu se nadaju da će uskoro postići dogovor oko produžetka saradnje.

Insinjeov agent Fabio Andreoti, izrazio je želju da njegov klijent postane novi "Napolijev Toti". On je istakao da produžetak ugovora nije toliko bitan, koliko je važno da upravo Insinje bude 'vođa' tog projekta.

"Svi se nadamo da Lorenco može da postane 'Napolijev Toti', ali za to mu je potrebna podrška kluba u budućnosti. Na kraju sezone ćemo razgovarati sa čelnicima, a najbitnija stavka je da Insinje bude nosilac igre u narednim godinama.

Taktički gledano, on i trenutno jeste nosilac, ali svojim igrama mora i da zaradi poštovanje i klasu. Njegova ambicija je da ostane u Napoliju do kraja karijere, jer želi da ispiše istoriju sa voljenim klubom
", istakao je Andreoti.

Sigurno da neće sve zavisiti od nejgove želje, najviše se pita kontraverzni predsednik kluba, De Laurentis.

Insinje igra fenomenalno ove sezone, uz Iguaina je najbolji pojedinac svog tima, a postigao je 12 golova i ubeležio 10 asistencija na 33 prvenstvena meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 21.04.2016
22:36
avatar
StormyLBZ
Thursday, 21.04.2016
18:10

Da je odlican igrac i buducnost Napolija jeste, ali da je nosilac igre to NIJE. Po meni Hamsik je najsvetlija tacka u timu

avatar
John Cena
Thursday, 21.04.2016
18:39

Kada sam procitao naslov mislio sam da se i radi o Hamsiku