Napoli na prodaju? Klub se oglasio: "Na stolu je bila cifra i od 1.000.000.000!"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 20.07.2022.
23:50
Izvor: Sportske.net

Demanti.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Fudbalski klub Napoli oglasio se saopštenjem u kojem demantuju informaciju nacionalne televizije "Rai" da će ova organizacija biti prodata od strane Aurelija de Laurentisa.

Napoli je podrhtao kada je u današnjem uključenju novinar "Rai" televizije Luka Kerčione obelodanio informaciju da će Aurelio de Laurentis prodati klub za 650.000.000 evra jednom Fondu iz Abu Dabija.

Međutim, nedugo potom je usledio zvanični demanti od strane Napolija.

"Odjednom, Rai navodi da će Napoli biti prodat određenom Fondu za 650.000.000. U normalnoj situaciji, ovakvu podvalu ne bismo ni demantovali, međutim, pošto se radi o nacionalnoj televiziji, bili smo prinuđeni na to. De Laurentis nema nameru da proda Napoli niti se o tome diskutuje. Ovo rukovodstvo je, između ostalog, odbijalo ponude i od 1.000.000.000 dolara. Veza koja je napravljena kao razlog za prodaju jeste da bi naš predsednik De Laurentis želeo da živi u Sjedinjenim Američkim Državama. On je oduvek živeo između Los Anđelesa i Italije i upravo se nedavno vratio iz svoje rezidencije u Kaliforniji. On ne mora da proda Napoli da bi ostao da živi u Americi", stoji u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke