Napolitanci će tek biti ljuti, nova odluka dodatno rasplamsala mržnju prema Juventusu!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 10.11.2020.
18:34
Izvor: Sportske.net

Napori kluba podno Vezuva da zadovolje pravdu nisu urodili plodom.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije odbila je žalbu Napolija na odluku da se Juventusu dodeli pobeda službenim rezultatom 3:0 u meču na kome se tim iz Napulja nije pojavio.

Napoli je prošlog meseca trebalo da igra protiv Juventusa u Torinu, ali su lokalne vlasti naredile sportskim ekipama da ne napuštaju grad zbog alarmantog stanja sa koronavirusom.

Uprkos tome, fudbaleri Juventusa su se došli na stadion, dovoljno da im se upišu tri boda i rasplamsa gnev kod rivala sa San Paola.

Napoli je uložio žalbu nadajući se povoljnom ishodu, ali je ona odbijena, što sigurno neće smiriti strasti između dva kluba.

U istom danu je i Roma ostala kratkih rukava posle žalbe da se preinači njihov poraz službenim rezultatom od Verone nakon nepravilne registracije Dijavare.

baner tadic

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Tuesday, 10.11.2020
21:55

Prljavi i lopovski Juve.

avatar
Paljo
Tuesday, 10.11.2020
23:09

Prljavi i lopovski paul kersey

avatar
juvealexx
Tuesday, 10.11.2020
20:39

Žalba je odbijena iz "prostog razloga" što bi se svaki klub u Italiji mogao pozivati na "slučaj Napoli" a u slučaju da ima 2 ili više zaraženih igrača , i otkazivati utakmice "kad hoće" , bio bi to "opasan presedan" u svijetu nogometa i naravno da je bilo neprihvatljivo za serie a i FIGC , tim prije što su i ostali klubovi prije toga igrali bez nekoliko igrača koji su bili "pozitivni" na korona virus , uključujući i Juventus ,inter ,i Milan pa zašto bi Napoli bio "izuzetak"