Narkos Rim - Od predvorja snova u Ligi šampiona do kralja kokaina!

Autor: Boris Jovanović
subota 06.02.2021.
10:20
Izvor: Sportske.net

Kažu da mu je malo nedostajalo, što verovatno nije istina, ali upravo to što nije zaradio novac od fudbala, a ponašao se kao da jeste je privuklo policiju...

twitter
twitter

Povezane vesti

Italijanski mediji preplavljeni su od zore izveštajem o hapšenju Alesandra Korvisija.

On je izgleda bio jedan od najvažnijih "igrača" na rimskom tržištu droge, "Karabinjeri" koji su upali u njegovu kuću osim spremnih paketa za transport našli su neverovatne količine kokaina, procenjene na oko pet miliona evra.

Korvisi je uhapšen i ovo bi bila vest za crnu hroniku da nije u pitanju fudbaler. I to momak koji je imao svetlu budućnost, ali nije uspeo da ostvari snove.

Naime, Korvisi je bio jedan od najtalentovanijih igrača Laciove primavere i među prvima je dobio šansu da trenira sa seniorima i čak je registrovan na listi B za Ligu šampiona, broj 40, radi se o mladim igračima koji su rođeni posle 1986. (dakle tada mlađi od 21 godine) koji mogu da budu licencirani za najjače evropskog takmičenje.

Korvisi je bio izuzetno popularan, počeo je da se zabavlja sa Antonelom Moseti koja je nekada bila voditeljka na televiziji, kao i igračica i glumica. Ona je bila starija od njega 11 godina, a veza je izazvala dosta burnih priča u tabloidima.

U svakom slučaju, Lacio je pozajmio mladog igrača Pratu, ali on nikada više nije pokazao da ima kvalitet za velike stvari. Put ga je vodio po trećoj ligi, Paviji, zatim u rodni grad u Lupa Romu koja je igrala takođe Seriju C, onda je potpisao za Kampus, amatere gde je planirao da igra i trenira tim, završio je školu za trenere, a ozbiljno se pripremao za sezonu, čak angažovao i personalnog trenera kako bi bio spreman i u 32. godini pokušao da se dokopa i profesionalnog fudbala ponovo, što bi bila odskočna daska za šansu na klupi nekog tima kada završi karijeru.

Ono što je privuklo karabinjere bio je njegov raskošan način života, iako nije zarađivao kao fudbaler, bio je rado viđen u VIP krugovima rimskog društva, a istraga je trajala dugo. Uhapšen je u svojoj kući u Aćiliji, ili bolje da kažemo vili, a pretres objekta je pokazao istinu.

Osim što je pronađeno preko 200 000 evra, nađen je kokain, 26 kilograma, cena je oko pet miliona evra pre prodaje. Jasno, da je u pitanju krupan igrač na narko tržištu prestonice, pa je i zbog toga završio na naslovnim stranama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke