Nastavlja se LŠ - U utorak sedam timova već može da obezbedi osminu finala

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.10.2017.
12:43
Izvor: Beta

Utakmice prve četiri grupe Lige šampiona igraće se sutra, a prolaz u osmunu finala tog dana pokušaće da ostvari sedam fudbalskih klubova.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Šansu da prodju u narednu rundu već posle četvrtog kola grupne faze imaće Mančester junajted, Bazel, Pari Sen Žermen, Bajern, Čelsi, Barselona i Juventus.

Mančester junajted, PSŽ i Bareslona jedine su ekipe koje imaju sve pobede, uz Bešiktaš koji će svoju utakmicu četvrtog kola igrati u sredu.

Junajted ima devet bodova u Grupi A i dočekaće Benfiku, a pobedom uz trijumf Bazela nad ekipom CSKA će uz švajcarsku ekipu obezbediti plasman dalje.

Slična je situacija i u Grupi B, u kojoj PSŽ dočekuje Anderleht, a Bajern gostuje Seltiku, gde će obe ekipe tražiti šansu da pobedama dva kola pre kraja osiguraju mesto u osmini finala.

Neizvesnije je u Grupi C, gde Čelsi ima sedam bodova, ispred Rome sa pet, Atletiko Madrida sa dva i Karabagom sa jednim.

Čelsi će pobedom biti na korak od plasmana, a može i definitivno da prodje dalje ako pobedi Romu u gostima, a Atletiko kiksne u Madridu protiv debitanta Karabaga.

Barselona u Grupi D ima maksimalan učinak i protiv Olimpijakosa u Atini ima veliku šansu, iako će grčki klub imati veliki motiv pošto do sada ima sva tri poraza.

Juventus ima šest bodova i proći će dalje ako pobedi Sporting u Lisabonu, a Barselona savlada Olimpijakos.

Liga šampiona je ove sezone na dobrom putu da obori rekord po broju golova, kojih je u sezoni 1999/00. bilo 292. Ove je do sada postignuto 156.

Engleska će ove sezone imati priliku da postane prva zemlja koja će imati pet predstavnika u osmini finala.

Parovi LŠ u utorak:

Grupa A:
Mančester junajted - Benfika
Bazel - CSKA Moskva

Grupa B:
PSŽ - Anderleht
Seltik - Bajern Minhen

Grupa C:
Roma - Čelsi
Atletiko Madrid - Karabag

Grupa D:
Olimpjakos - Barselona
Sporting Lisabon - Juventus

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Monday, 30.10.2017
14:00

Ne mora da se pobedi. Remijem i očekivanom pobedom atletika situacija će biti 8-6-5 (Čelsi, Roma, Atletiko). U narednom kolu Karabag-Čelsi, Atletiko-Roma. Čelsi pobedom ide na 11, ako pobedi Atletiko, Romi smo pobegli 5 bodova i prošli smo dalje, ako pobedi Roma, Atletiku smo pobegli 6 i prošli smo dalje, a ako igrjau nerešeno osigurali smo i prvo mesto u grupi. Istina, pobeda bi bila idealna sutra i sa 10-5-5 bio bi nam dovoljan verovatno i bod protiv Azera sa rezervnim timom gde Azar, Kante, Luiz, Aspilikueta, Kurtoa, Morata i Alonso ne bi ni putovali na kraj sveta sa rezervnim timom koji bi igrao.

avatar
NikkiCFC
Monday, 30.10.2017
19:32

Nadam se da ce biti tako jer protiv Karabaga igramo u sredu uvece a to je najdalje gostovanje ubedljivo u LS a vec u subotu od 13:30 igramo sa Liverpulom i mnogo bi znacilo da se odmore najbolji igraci. Zato smo i izgubili od Sitija posle 2 ipo dana od meca u Madridu.