Navas spasio Real u "Madrilenju"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 04.10.2015.
22:19
Izvor: Sportske.net

Madridski derbi bez pobednika, Atletiko bolji, ali je Real imao Navasa.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Početak i završetak ovog meča je bilo ono najzanimljivije što je "Madrilenjo" uspeo da nam ponudi večeras, na kraju Atletiko bolji u igri, ali ne toliko konkretan da ostvari pobedu. Meč je završen 1:1 (0:1).

Zanimljivo da je Real imao svega jedan šut u okvir gola kada na kraju pogledamo statistiku, učinio je to Karim Benzema u 9. minutu kada je Dani Karvahal odlično uposlio Francuza koji sjajnim udarcem uspeva da prevari Oblaka i da tako postigne jedini gol na ovom meču za Real.


Atletiko je od tog trenutka bio bolji tim na ovom meču.

Anhel Korea je bio veoma agilan, imao je dva pokušaja da ugrozi Kejlora Navasa, koji je umalo, kasnije će se ispostaviti, bio pravi junak na ovom meču.

Igrao se 21. minut kada je Serhio Ramos napravio dve velike gluposti. Prvo je izgubio loptu, zatim napravio penal, Maljenko nije imao dilemu da li da pokaže na belu tačku. Možda je u ovoj situaciji sudija mogao da pokaže crveni karton Serhiju Ramosu, ali se to nije desilo.

Grizman je pristupio izvođenju penala, gađao je veoma oštro u sam ugao, ali je fenomenalni Kejlor Navas uspeo da ostavi svoju mrežu netaknutom, ostalo je 0:1.

Atletiko je bio bolji rival i u nastavku, ali bez konkretnih akcija iz kojih bi lakše ugrozio gol sve do 84. minutu meča. Tada je Arbeloa načinio veliku grešku, lopta je došla do Vieta koji poravnava rezultat na 1:1.

Zanimljivo da je on tek drugi igrač ove sezone koji je uspeo da savlada Kejlora Navasa.

Džekson Martinez je imao sjajnu priliku na samom kraju meča, ali je ponovo Kejlor Navas sjajno intervenisao, tako da je ostalo 1:1 iako je gol visio u vazduhu u poslednjih nekoliko minuta ispred gola Reala. Igrači su impresionirali načinom igre u poslednjim minutima meča.

Dakle, Real i šestu utakmicu ne uspeva da dobije Atletiko na Kalderonu, tri utakmice Real ne zna za pobedu protiv Atletika u Primeri.

Golove pogledajte OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak