Navijači Junajteda iznajmili avion za protest tokom meča, evo šta će pisati na transparentu!

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.08.2018.
11:35
Izvor: Beta

Navijači Mančester junajteda iznajmili su avion koji će tokom prvenstvene utakmice sa Barnlijem vući transparent sa porukom protiv izvršnog direktora tog fudbalskog kluba Eda Vudvorda, preneli su danas britanski mediji.

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Navijači će u poruci tražiti od Vudvorda da napusti klub, kao i vlasnici, porodica Glejzer.

Avion će preleteti iznad stadiona noseći transparent sa natpisom "Ed Out – LUHG" (Love United, Hate Glazers), tokom utakmice Junajteda i Barnlija 2. septembra na Tarf Muru.

To neće biti prvi put da navijači Junajteda na takav način iskazuju nezadovoljstvo, nakon što su u martu 2014. godine tražili da klub napusti tadašnji trener Dejvid Mojs. On je otpušten mesec dana kasnije.

Junajted je tokom prelaznog roka doveo Freda, Diogu Dalota i Lija Granta, ali su se navijači nadali zvučnijim pojačanjima.

Trener Junajteda Žoze Morinjo je u više navrata tražio da klub kupi nove igrače, rekavši da će Junajted čekati teška sezona bez pojačanja. Ekipa je u prošlom kolu izgubila od Brajtona sa 2:3, posle čega su se pojačale kritike navijača.
 
Otkako je Morinjo pre dve godine došao na Old Traford klub je potrošio skoro 400 miliona funti na dovodjenje igrača, od čega je jedva petinu novca vratio prilikom prodaje igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Thursday, 23.08.2018
12:22

Ko financira ovaj aero miting? Nešto mislim da je Mourinho sponzor ovog poduhvata, he he...

avatar
Fred
Thursday, 23.08.2018
12:55

Brzo će jedan i Murinju biti posvećen.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 23.08.2018
21:02

Stvarno je sramota taj Vudvord, da dovede samo Freda. Bez obzira kakav je Murinjo to je neprihvatljivo. Kao da zele da olaksaju sve Pepu.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 23.08.2018
13:19

Da imam tih para,licno bih poslao jedan da sa njim Murinjo odleti sto dalje od Mancestera.